Kir tutmuş beyaz ayakkabıları kar gibi yapan yöntem 'Sadece üç malzeme yetiyor'

Kir tutmuş beyaz ayakkabıları kar gibi yapan yöntem 'Sadece üç malzeme yetiyor'
Kirlenmiş ve eski rengini kaybetmiş beyaz spor ayakkabılarınızı yeni gibi kar beyazı yapabileceğiniz yöntemi denemeye ne dersiniz? Beyaz ayakkabılar nasıl temizlenir? İşte yöntemi…

Neredeyse her türlü spor kıyafet kombini altına yakışan beyaz spor ayakkabılarınızı rengi değişti diye atmak istiyor olabilirsiniz. Temizlemek için çeşit çeşit yöntemler de kullanmış olabilirsiniz. Ancak hiçbiri işe yaramadıysa, henüz tarifini vereceğimiz yöntemi kullanmamışsınız demektir.

beyaz-spor-ayakkabi.jpg

Beyaz ayakkabılar nasıl temizlenir merak ediyorsanız sadece 3 malzemeyle harika bir yöntem uygulayabilir, ayakkabılarınızı ilk günkü kar beyazı haline getirebilirsiniz. Öyleyse en iyi yöntemle beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir?

beyaz-spor-ayakkabi4.jpg

BEYAZ AYAKKABILAR NASIL TEMİZLENİR?

Sadece tek hamlede bembeyaz spor ayakkabılarınızı geri kazanarak yeni bir ayakkabıya yüzlerce lira ödemekten kurtulabilirsiniz. Üstelik son dönemde yaşanan ekonomik sorunlar, bir ayakkabı almak isteyenleri bile kara kara düşündürüyor. O halde vereceğimiz malzemeleri hazırlayarak spor ayakkabılarınızı kar gibi beyazlatabilirsiniz.

beyaz3.webp

Beyaz ayakkabılar nasıl temizlenir diye soranlar mutlaka her türlü malzemeyi denemiş, sonuç alamamış kişilerdir. Ancak bu 3 malzemeyi karıştırarak elde ettiğiniz karışımı diş macunu yardımıyla ayakkabınızın kirli bölümlerini temizlerseniz elde ettiğiniz sonuç inanılmaz olacaktır. Üstelik malzemeler her evde bulunabilen cinsten.

İşte o 3 sihirli malzeme:

  • Diş macunu
  • Bikarbonat soda
  • Bulaşık deterjanı

beyaz4.webp

Bu malzemeleri karıştırıp kullanmadığınız bir diş macunu ile ayakkabınızın leke tutmuş yüzeylerini hafifçe fırçalayabilirsiniz. Ardından temiz bir bezle ayakkabınızı tek çekişte durulayıp arındırın. Böylece ayakkabılarınız yeniden kar beyazı olacaktır.

beyaz2.webp

Sadece bu üç malzemeyi bir kapta karıştırmanız ve kullanmanız yetiyor. Öte yandan dipnot olarak kabartma tozu ile bikarbonat sodayı kesinlikle karıştırmamalısınız.

Deneyenlerin bayıldığı, yeni bir ayakkabı almaktan vazgeçtiği bu yöntemi siz de dikkatli şekilde evde deneyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.