Dev firmanın çalışanlarına 25 Bin TL bayram ikramiyesi

Dev firmanın çalışanlarına 25 Bin TL bayram ikramiyesi
Türk Hava Yolları, yakın zamanda uyguladığı fiyat artışının ardından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bünyesindeki THY, AJet, TGS ve TSS çalışanlarına 25 bin lira tutarında bir ikramiye dağıtacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları, çalışanlarına yönelik mali teşviklerini sürdürüyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, çalışanlara 25 bin lira tutarında ikramiye dağıtımının 29 Mart tarihine kadar tamamlanacağını duyurdu.

İnsan Kaynakları ve Muhasebe ekipleri bu sürecin hızlandırılması için yoğun bir çalışma temposuna girmiş durumda. Bolat ayrıca, THY çalışanlarına ek olarak, AJet, TGS ve TSS çalışanlarının da aynı miktarda ikramiye alacaklarını LinkedIn üzerinden paylaştı.

turkish-airlines-sale-1.jpg

THY'DEN İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI: 18 MART'TA BAŞLADI

Türk Hava Yolları, iç hat uçuşlarında 65 yaş üstü bireyler için özel bir indirim sunuyor. Bu indirim, belirli bir süre için geçerli olup, yolcuların yurt içi seyahatlerinde %25 tasarruf etmelerine olanak tanıyor. Kampanya, 16 Nisan 2024 tarihine kadar aktif kalacak ve promosyonlu biletler 18 Mart ile 16 Nisan 2024 tarihleri arasında satın alınabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.