Göçük altında kalan işçilerden kötü haber! İkisi yaşamını yitirdi, biri tedavi altında

Göçük altında kalan işçilerden kötü haber! İkisi yaşamını yitirdi, biri tedavi altında
Çanakkale'de meydana gelen toprak kaymasında göçük altından kurtarılmaya çalışılan işçilerden acı haber geldi. Göçük altında kalan bir işçinin cansız bedenine ulaşılırken, yaralı çıkarılan diğer işçi ise hastane yaşamını yitirdi. Diğer işçinin ise tedavisi sürüyor.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde bir hayır çeşmesi yapımı için bir grup işçi çalışmaya başladı. Ancak çeşmeye su kanalı açılmaya çalışıldığı sırada toprak kayması meydana geldi. Saat 16.30 sularında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kaldı.

gocuk2.jpggocuk2.jpg

Köylülerin yaptığı ihbar üzerine çalışmanın yapıldığı alana AFAD ve AKUT Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kurtarma çalışmasında kepçe kullanan Refik Bilgiç adlı işçi toprak altında çıkarılarak Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

gocukson.jpg

Beline kadar toprağa gömülü halde bulunan Tahir Ödemiş de çıkarılarak ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralı halde çıkarılan Tahir Ödemiş hastanede yapılan uğraşlara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda göçük altında kalan diğer işçi Sefer Arslan’ın ise cansız bedenine ulaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.