Bir taksici cinayeti daha! Bıçaklayıp yol kenarına attılar

Bir taksici cinayeti daha! Bıçaklayıp yol kenarına attılar
İzmir'de üşümesin diye taksiye aldığı Delil Aysal tarafından öldürülen Oğuz Erge'nin acısı dinmemişken bu kez İstanbul Sarıyer'de bir taksi şoförü öldürüldü.

Oğuz Erge'nin araç içi kamerasına yansıyan saldırıya uğradığı görüntüler uzun süre hafızalardan silinmemişti. Bu kez İstanbul'da bir taksi şoförü bıçaklanarak yol kenarına atıldı.

Sarıyer bölgesinde taksicilik yapan Yaşar Yanıkyürek, taksisi gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atılmış halde bulundu. Bulunduğu yerde sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yaşar Yanıkyürek'in yaşamını kaybettiği belirlendi. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Yaşar Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri Yaşar Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Olay saat 16.30 sıralarında Tarabya Mahallesi, Pamuk Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, beş yerinden bıçaklanarak öldürülen bir kişinin cansız bedeni hareket halindeki otomobilden yola atıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede 5 yerinden bıçaklanan Yaşar Yanıkyürek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Yanıkyürek'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri Yanıkyürek'i öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin yaptığı teknik takipte Yaşar Yanıkyürek'in taksisine müşteri gibi binen kişi yada kişiler tarafından gaspedildiği tespit edildi.

TAKSİCİYİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Gasbettiği araçla olay yerinden uzaklaşan saldırgan polis ekipleri tarafından Maslak'ta yakalanarak gözaltına alında. Büyükdere Caddesi'nde yakalanan şahsın çaldığı takside yapılan aramada cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.