Bu illerde okullar tatil Kar kalınlığı rekor seviyede arttı

Bu illerde okullar tatil Kar kalınlığı rekor seviyede arttı
Yoğun kar yağışı alan Artvin'in birçok ilçesinde ve Ardahan'ın tamamında Ağrı il merkezinde ve bazı ilçelerinde okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde taşımalı eğitime, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Artvin merkez ve 5 ilçesinde kötü kış şartları nedeni ile eğitime 1 gün ara verildi.
Artvin Valiliğinden yapılan Artvin Merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerimizdeki tüm okullarda, özel eğitim, ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 7 Şubat 2024 Çarşamba günü 1 günlük kar tatili verildiği duyuruldu.

karogrenci3.png

ARDAHAN SON 55 YILIN EN YÜKSEK KAR KALINLIĞINA ULAŞTI

Ardahan ili merkez ve tüm ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeni ile 7 Şubat Çarşamba günü için 1 günlük kar tatili ilan edildi. Sosyal medyasından bir mesaj paylaşan Ardahan Valisi Hayrettim Çiçek ise kentte son 55 yılın en yüksek kar kalınlığına ulaşıldığını söyledi. Vali Çiçek 1968 yılında görülen 133 santimlik kar kalınlığının bu yıl geçilebileceğini belirtti.

karogrenci2.jpg

AĞRI DA TATİL İLAN ETTİ

Ağrı’da etkili olan ağır kış koşulları nedeniyle 7 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitim ve öğretime bir günlüğüne ara verildi.

Ağrı Valiliği yaptığı açıklama ile Ağrı il merkezi, Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde, Tutak ve Patnos ilçelerinin ise köy okullarımız ve taşımalı eğitim gören öğrencilerine 7 Şubat 2024 Çarşamba günü okulların tatil edildiğini açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.