Başvurular devam ediyor İhtiyacı olanlara 3 Bin 500 TL destek

Başvurular devam ediyor İhtiyacı olanlara 3 Bin 500 TL destek
Dar gelirli vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan doğalgaz tüketim desteği programı, ile 1500 TL ile 3500 TL arasında değişen bir miktar doğalgaz faturasına destek alabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kışın ısınma ihtiyacı olan dar gelirli ailelere yönelik doğalgaz tüketim desteği veriyor. Bu destek, ısıl haritaya göre farklılık gösteriyor ve yıllık 1500 TL ile 3500 TL arasında değişiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu desteğe zam yapıldığını duyurdu. Geçen ay, 383.000 haneye toplam 304.500.000 TL ödeme yapıldı.

jyhgtfsedawfergthj.jpg

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Doğal gaz faturalarına devlet desteği veriliyor. Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Bakan Göktaş, başvuru sonucu olumlu olanların PTT şubesine gidip faturalarını göstererek destek ödemesini alabileceklerini söyledi. Başvuru yapabilmek için Türk vatandaşı olmak, e-Devlet şifresine sahip olmak, doğal gazın ulaştığı ilçede oturmak, ön ödemeli veya faturalı doğal gaz abonesi olmak gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.