Survivor'da Acun Ilıcalı çileden çıktı Nagihan için kararını verdi

Survivor'da Acun Ilıcalı çileden çıktı Nagihan için kararını verdi
Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri şaşırttı. Nagihan ve Aleyna arasında çıkan kavga, yarışmanın seyrini değiştirdi. Acun Ilıcalı ise olay sonrası çılgına döndü.

Survivor All Star, Tv8'in izlenme rekorları kıran yarışma programı. 6 Şubat'ta 27. bölümü yayınlanacak olan Survivor'ın yeni fragmanı heyecan yarattı. Yarışmacılar arasındaki rekabetin giderek artıyor.

ACUN ILICALI ÇİLEDEN ÇIKTI

Survivor All Star tanıtımında; tartışmaların yoğun olduğu dokunulmazlık oyunu sonrasında Acun Ilıcalı'nın konseyde sinirlenmesi ile "Siz ne istiyorsunuz?" diye bağırması sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı'nın çileden çıktığı görülerek oturduğu koltuğu fırlatması ile çok konuşuldu.

hjmgnfdseawsdsfgh.jpg

Survivor All Star'ın son bölümünde Nagihan Karadere'nin yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temas gerçekleştirmesi üzerine gündem oldu. Ilıcalı, konuya ilişkin yayınlanan yeni bölümde bazı önemli açıklamalarda bulundu. İzleyenlerin ise akıllarına "Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu?" sorusunu geldi.

Gerçekleşen tartışma sonrasında Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı: "Olmadı, sinirine yenik düştün. Sen dayanamadın. Dayanamıyorsun. Çok güzel birliktelik yaşandı. Tadını kaçırmadan... Yıllarca da güzel birliktelik oldu. Daha neyi bekliyorsun? Olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.