Survivor'ı altüst eden ifşa: Aleyna ve Yunus Emre hakkında olay sözler!

Survivor'ı altüst eden ifşa: Aleyna ve Yunus Emre hakkında olay sözler!
Ekranların reyting rekortmeni programı Survivor Allstar’da sular durulmuyor. Yarışmada sık sık gündeme gelen yunus Emre ve Aleyna Survivor Allstar 2024 102. bölüme de damga vurdu.

Survivor All Star’da tansiyon yüksek seyrediyor. Yeni bölüm fragmanıyla gündeme bomba gibi düşen yarışma acil durum Konseyi’nde yaşananlarla dikkati üzerine çekti. Uzun süredir aralarındaki ilişki ile gündemden düşmeyen Yunus Emre ve Aleyna arasında ne yaşanıyor?


Canlı yayında eşi tarafından Aleyna‘dan uzak durması gerekçesiyle uyarılan Yunus Emre için Aleyna‘nın Emre’nin siniri farklı bir noktada yani biliyorum kendi ailesine işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama ifadeleri çok konuşuldu.


Fragmanın bir dikkat çeken ifadesi ise Nagihan‘ın ispiyon sezonu başladı ifadeleri...Sosyal medyada yarışmanın tutkunları tarafından çokça tartışılan fragman polemiklerle gündeme bomba gibi düştü.


Nagiha’nın "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı’’ söylemleri farklı yorumlara sebep oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.