Ankara'da Bayram tedbirleri 21 Bin emniyet personeli 6 Bin jandarma görevde olacak

Ankara'da Bayram tedbirleri 21 Bin emniyet personeli 6 Bin jandarma görevde olacak
Ramazan Bayramı süresince başkentteki yoğun bölgelerde güvenlik önlemleri artırılacak. Bu tedbirler dahilinde, bayram boyunca toplamda 21.191 polis ve 6.360 jandarma personeli görev yapacak. Bayram tatilinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için alınan bu önlemler, kalabalık alanlarda ekstra güvenlik sağlayacak.

Ankara Valiliği, bayram dönemi boyunca vatandaşların güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için, kalabalık alanlarda ek güvenlik önlemleri alındığını duyurdu.

cubuk-adliyesinde-genis-guvenlik-tedbiri-11979193-amp.jpg

Ayrıca, bayram tatilinin trafik üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, 4 Nisan saat 12.00'den 15 Nisan saat 12.00'ye kadar hem şehir içinde hem de şehirlerarası yollarda trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak adına özel tedbirlerin yürürlüğe konulduğunu bildirdi.

kiu.jpg

Yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü bölgelerde ise, sürücülerin trafik işaretlerine ve yönlendirmelere uymalarının büyük önem taşıdığı vurgulandı. Açıklamada ise şunlar kaydedildi:

hnfg.jpg"Ramazan Bayramı ve tatili süresince havadan ve karadan trafik denetimleri yoğun bir şekilde sürdürülecektir. Bayram süresince vatandaşlarımızın kabristan ziyaretleri dolayısıyla oluşabilecek trafik yoğunluğu dikkate alınarak; mezarlıkların bulunduğu bölge ve güzergahlar ile mezarlık giriş çıkışlarında gerekli tedbirler alınmış olup, mezarlıkların bakım, onarım, çevre düzenlemeleri ile temizlik çalışmaları tamamlanmıştır.

Alınan tedbirlerin uygulanması için Ramazan Bayramı tatili süresince şehirler arası yollarda, AŞTİ, Tren Garı, YHT, Havalimanı, AVM'ler, mezarlıklar ile halkın yoğun olabileceği yerlerde 21 bin 191 emniyet personeli ve 1052 araç ile 6 bin 360 jandarma personeli kendi sorumluluk bölgelerinde görev alacaktır."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.