Esra Erol’un programında Dadı Meryem erkek çıktı

Esra Erol’un programında Dadı Meryem erkek çıktı
8 yaşındaki çocuğu öldüren katil cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek dadı oldu.

Esra Erol’da programına katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 senelik eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol’dan yardım istedi.

Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini gösterdi.

Mehmet Altun’un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını söyledi.

Programın sunucusu Esra Erol, Meryem’e kendi hakkında gelen bir ihbarı sordu. Erol’un “Cezaevine girip çıkmışsın” dediği Meryem, “Cinayet suçundan 9 yıl yattım” dedi.

whatsapp-image-2024-04-05-at-15-44-27.jpeg

Meryem’in itirafından sonra, Esra Erol “Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra küçüklere yaklaşmamalısın” ifadelerini kullandı.

Meryem’in cinayeti işlediği sırada 16 yaşında bir erkek olduğu, cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği belirtildi. Meryem cinayetle ilgili, “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” dedi.

d2

ESRA EROL AYRINTILARI ANLATTI

Esra Erol olayın ayrıntılarını da anlattı. Erol, “8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

d3

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.