Mesaisi bitenler yola koyuldu Yüzde 78'i gördü

Mesaisi bitenler yola koyuldu Yüzde 78'i gördü
Ramazan Bayramı arefesinde İstanbul şehir genelinde trafik sıkışıklığı görüldü. Bayram hazırlıkları nedeniyle artan hareketlilik, yollarda yoğunluğa sebep oluyor. Şehrin birçok noktasında araç kuyrukları şimdiden oluştu.

Ramazan Bayramı arifesinde İstanbul'da trafik sıkışıklığı görülmeye başlandı. İş çıkışı ile birlikte başlayan dokuz günlük tatil dolayısıyla, insanlar memleketlerine veya tatil yerlerine gitmek üzere yollara düşünce, şehrin pek çok bölgesinde trafik yavaşlamış durumda.

k-wqz1csgktk.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mobil trafik uygulamasına bakıldığında, akşam 18.40 itibarıyla şehirdeki trafik yoğunluğunun %78 seviyesinde olduğu görülüyor. Avrupa Yakası'nda, TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde Mahmutbey gişelerinde ve Ankara yönünde Bahçeşehir Bağlantı Yolu ile Esenyurt gişelerinde trafik yoğun. D-100 yan yolda, Avcılar'dan Beylikdüzü yönüne doğru trafik ağır ilerlerken, Yenibosna'dan Haliç yönüne giden yol da yoğunluğuyla dikkat çekiyor.

jmhyrt.jpg

Halıcıoğlu, Okmeydanı, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü civarında, ayrıca Hasdal, Seyrantepe, Okmeydanı-Hasdal TEM bağlantı yolu, Büyükdere Caddesi ve Levent TEM bağlantı yollarında trafik her iki yönde yoğun. Karaköy ile Beşiktaş Meydanı arasındaki sahil yolunda da sürücülerin yavaş ilerlemesine neden olan yoğun trafik var. Anadolu Yakası'nda ise D-100 karayolunun Kadıköy ile Kartal arasında ve TEM Otoyolu'nun Ataşehir, Sancaktepe, Ümraniye kesimlerinde trafik yoğunluğu her iki yönde devam ediyor. Şile Otoyolu'nda Üsküdar'dan Ümraniye'ye kadar olan bölümde de trafik yoğun. Aynı zamanda, şehir genelindeki toplu taşıma istasyonlarında da yoğun bir kalabalık var.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.