Esra Erol'da kan donduran itiraf 'Kumam ve eşim için kiralık katil tuttum'

Esra Erol'da kan donduran itiraf  'Kumam ve eşim için kiralık katil tuttum'
ATV ekranlarının beğeniyle izlenen programı Esra Erol’da ele aldığı ilginç konu ve konuklarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Reyting rekortmeni program, ele aldığı bir konuyla gündeme geldi. 60 yaşındaki Ayşe Kaya eşi abdurrahimi görmek istediği iddiasıyla programa başvurdu.

Kaya yıllık '30 kumam Nermin kocamı bana göstermiyor' iddiasını ortaya attı.

Ardından programın sunucusu Esra Erol kuma olayı ile ilgili sorular yöneltti. Ayşe Hanım kumaş kocasının kaçırdığını resmi nikah istediğini ancak buna rağmen ona nikahı vermediğini belirtti.

ÇARPICI İDDİALAR ORTAYA ATTI

Kaya, olayı, ‘’O kadın benim yuvamı yıktı birde benden nikahımı istedi. O lafının üzerine kocamı asla boşamadım kocamda bana teklif etmedi. 2 kızım 1 oğlum var ama çok yıprandım. Abdurrahim'in Nermin ile 1 çocuğu var. Nermin bana felçli eşim Abdurrahim'i 1 aydır bana göstermiyor. Eşimi yanıma almak istiyorum ama benim kumam olacak kişi eşimi bana vermiyor. "ifadeleriyle anlattı.

KUMA CANLI YAYINA BAĞLANDI

İddiaların odağındaki kuma canlı yayına bağlanarak sitede şok eden cümleler kurdu

Kuma Nermin ise telefonla bağlanarak, "Bu kadın yıllardır benimle mücadele ediyor. Bu kadın beni cezaevine attırdı. Cezaevinde yattım. Ayşe beni ve Abdurrahim'i öldürmek için kiralık katil tuttu. Ben çocuğumu ona misafirliğe bile gönderemiyorum. Onun çocuklarına ben baktım. Beni ölümle tehdit etti." dedi.

Kuma Nermin Esra Erol ekibine Ayşe'nin tetikçi tutuğunu itiraf ettiği görüntüleri attı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.