Komşunun yatak odası sesinden ihaneti ortaya çözdü 'Bu kadarı da olmaz dedirtti'

Komşunun yatak odası sesinden ihaneti ortaya çözdü 'Bu kadarı da olmaz dedirtti'
TikTok kullanan içerik üreticilerinden biri olan Büşra Yılmaz Demirci kullanıcı komşusunun çıkarttığı seslerden ihaneti ortaya çıkardı.

Gece 2'de hem erkek hem de kadın inlemesi sesleriyle uyandıklarını belirten Demirci yaşadıkları iki durumda da komşularına durumdan rahatsız olduklarını ancak bir şey söylemediklerini dile getirdi.

‘EŞİM DUVARLARA VURDU, SUSSUNLAR DİYE’

Aynı durumun üçüncü kez yaşanması üzerine sinirlendiklerini belirten Demirci, "Eşim kalktı artık duvarlara vuruyor sussunlar diye. O kadar çok rahatsız ediyor insanı. İkisi de daha çok bağırıyor. Apartman görevlisine söyledik. Onların üstündeki de sürekli şikayet ediyormuş. Apartman görevlisi onlarla konuşmuş. Bir süre sesleri çıkmadı. Gecenin bir vakti yine sesleri çıkmaya başladı. Bu kez inleme değil kavga sesi geldi" ifadelerini kullandı.

‘MEĞER BAŞKA KADINLA EVLİYMİŞ’

İki farklı kadının sesinin geldiğini söyleyen Demirci, "Biz yine uykudan uyandık. Evet evliymiş adam o kadınla değil. Diğer kadın bunları basmış. İnanılmaz bir kavga oldu. Kadının eşyalarını alıp giderken gördüm. Bir süredir üst katımızdan çıt çıkmıyor. Sanırım gittiler" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.