Fatih Altaylı’dan flaş Eylem Tok çıkışı 'Türkiye'de yargılansaydı 6 aya kalmaz dışarı çıkardı'

Fatih Altaylı’dan flaş Eylem Tok çıkışı 'Türkiye'de yargılansaydı 6 aya kalmaz dışarı çıkardı'
Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da ölümlü bir trafik kazasına karışarak bir bebeği babasız bırakan Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu ile annesi yurt dışına kaçmıştı. Olayın ardından kırmızı bülten ile aranan şahıslara ilişkin yeni gelişmelerde merak ediliyor.

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Timur Cihantimur’un Amerika'da yargılanması aslında daha iyi olabileceğini belirtirken, “Türkiye'de yargılansaydı, 6 aya kalmaz, dışarı çıkardı” dedi.

eylem-tok.webp

ALTAYLI: DEPORTE ETMEZLER

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Eylem Tok ve oğlunun son günlerde pek konuşulmadığını belirtirken, amerikada keyiflerinin yerinde olduğunu söyledi. Altaylı, iade işlemlerinin zor olduğunu vurgularken, “Çocuk Amerikan vatandaşına geçmediyse, büyük ihtimalle Amerika'daki oturma süresi pasaportunda belli bir süre vardır. Ne yılda 180 gün mü? Kaç gün, bilmiyorum. Ona verilen süre dolunca Amerikan makamları kendisini deporte ederler Türkiye'ye. Deporte ederlerse gelir. burada yargılanır, ama oğlu Amerikan vatandaşı ise onu asla deporte etmezler. O ülkede iade de etmezler, kalır orada” şeklinde konuştu. Altaylı son olarak Timur Cihantimur’un Amerika'da yargılanması aslında daha iyi olabileceğini belirtirken, “Türkiye'de yargılansaydı, 6 aya kalmaz, dışarı çıkardı” dedi.

eylem-tok-ve-oglu-2196352.jpg

NE OLMUŞTU

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanırken yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışıldı. O sırada aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi burada bulunan 3 ATV'ye çarpmıştı. Kazanın ardından Oğuz Murat Acı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Yapılan inceleme sonrasında kazaya sebep olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin olay yerine gelen annesi yazar Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları öğrenilmişti. Son olarakta ABD'ye giden ikili hakkında da kırmızı bülten çıkarıldığı da biliniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.