Ahmet Ercan'dan korkutan cümleler Büyük deprem şu an vurmak için bekliyor

Ahmet Ercan'dan korkutan cümleler Büyük deprem şu an vurmak için bekliyor
Prof. Naci Görür'ün ardından Prof. Ahmet Ercan'dan da korkutan bir deprem uyarısı geldi. Ahmet Ercan, 7 ve üzerinde bir depremin vurmak için şu an beklediğini söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan 7 ve üzeri bir deprem beklediği bölgesi için gerildi, durdu, şu an beklemede ifadelerini kullandı.

Doğu Anadolu Fayı'na ilişkin bir uyarı da Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan geldi. Uzmanlar Doğu Anadolu fayının tehlike arz ettiğini 7 ve üzerinde bir büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu dile getiriyorlar.

Ahmet Ercan Anadolu için yaptığı uyarılara bir yenisini daha ekleyerek fayın tehlike arz ettiğini vurguladı. Prof. Ercan söz konusu fayın 7 ve üzerinde bir deprem üretmek için beklemede olduğunu vurguladı.

50 binin üzerinde canımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölge için uzmanlar tehlikenin henüz atlatılmadığını belirterek yeni bir deprem için uyarıda bulunmaya devam ediyor. Ahmet Ercan son uyarısında büyük depremler önce depremciklerin kudurduğunu ardından bir dinginlik başladığını ve arkasından büyük depremin geldiğini hatırlattı. Ercan büyük depremin vurmak için şu an beklemede olduğunu söyledi.

Prof. Naci Görür de süre doldu diyerek Doğu Anadolu fayının 7 ve üzerinde bir üretebileceği uyarısının üzerine basmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.