Sivilcelerinizin kökünü bir gecede kurutuyor 'Kremlerden daha ekonomik'

Sivilcelerinizin kökünü bir gecede kurutuyor 'Kremlerden daha ekonomik'
Sürekli olarak tekrar eden iltihaplı komedonlardan ve kullandığınız ürünlerin bu komedonlara etki etmemesinden şikayetçi iseniz bir de hem doğal hem pratik olan bu yöntemi deneyin

Cilt bakımının düzenli yapılmaması,düzensiz ve sağlıksız beslenme tarzı sivilcelerine ve beraberinde gelen birçok cilt problemine sebebiyet verebilir. Öte yandan cilt tipinize uygun ürün kullanmamak cildinizin sivilce kusmasına ve pullanma yapmasına da yol açabilir.

CİLT TİPİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Duştan çıktığınızda sadece burun ve alın bölgeniz yağlı, yanaklarınız kuru ve gergin ise cilt tipiniz karmadır.Eğer buna yönelik ürünler kullanmazsanız cilt PH dengeniz bozulabilir. Eğer genel olarak ürün uygulanmamış cildinize elinizi sürdüğünüzde yağlı bir hissiyat oluşuyorsa ve cildiniz gün içinde çok fazla parlama yapıyorsa, bu durum cilt tipiniz yağlı olduğunu gösterir. Bununla birlikte cildiniz sık sık pullanıyorsa, duştan ya da cildinizi yıkadıktan sonra cildinizi kuru ve gergin hissediyorsanız cilt tipiniz kurudur.

LAVANTA MUCİZESİ

Cilt tipiniz nasıl olursa olsun lavanta sivilcelerinizi kolaylıkla söndürecek bir içeriğe sahiptir. Sadece bir kulak çubuğunun üzerine sadece bir damla lavanta yağı damlatarak, bunu sivilcenizin üzerine sürün ve uyuyun. Sabah uyandığınızda iltihaplı komedonunuz sönmüş ve sivilceniz küçülmüş olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.