Hayran hesabını gerçek sanınca olanlar oldu 'Görenlerin gülmekten nefesi kesilecek'

Hayran hesabını gerçek sanınca olanlar oldu 'Görenlerin gülmekten nefesi kesilecek'
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medyada bulunan bir ‘fan’ hesabından yapılan açıklama ve o açıklamaya gelen yorum sosyal medyada görenleri gülme krizine soktu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesabını taklit eden, bir hayran sayfası, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bazı çalışmalarını ve bu çalışmaların görüntülerini sosyal medyadan paylaşmakta.

Sosyal medya da birçok takipçisi olan bu sayfada yapılan bir paylaşımda, ‘Ankara’da halk sağlığı adına 25 yıldır hiçbir iş yapılmamıştı. Şimdi ise 13 ilçede 220 kilometrelik asbestli (kanserojen) borular yenileniyor.’ Şeklinde bir ‘post’ atılmıştı.

whatsapp-image-2024-01-18-at-10-56-30-1.jpeg

Sosyal medyada görenleri gülme krizine sokan olay da tam da bu anda başlıyor. Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesabını taklit eden sayfasını gerçek sanan bir vatandaş paylaşılan bu gönderiye, ‘Abdestli boruları niye söküyorsunuz din düşmanları.’ Şeklinde bir yorum yaptı.

Görenleri gülme krizine sokan bu paylaşım, sosyal mecralarda en çok konuşulan gönderilerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.