112 Acil çağrı hattında bir yenilik

112 Acil çağrı hattında bir yenilik
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Doğankent Nüfus Şefliğinin açılışına katılarak, 112 Acil çağrı hattında yapılan yeniliği duyurdu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Yüreğir Belediyesinin desteğiyle Doğankent Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan Doğankent Nüfus Şefliğinin resmi açılış törenine katıldı.

"Türkiye'nin Huzuru Adana" toplantısında Sağlam, şu ifadeleri kullandı:

"En büyük sorunlarımızdan bir tanesi maalesef uyuşturucu durumu. Uyuşturucu, artık Doğankent'te de Solaklı'da da Yunusoğlu'nda da sorun haline gelmiş vaziyette. Üzülerek söylemek istiyorum; gençlerimiz, çocuklarımız, evlatlarımız maalesef uyuşturucunun, uyuşturucuların kucağına düşmüş durumda. Bunlarla ilgili ciddi çalışmalar yapacağız. Zehir tacirlerine, Allah'ın izniyle nefes aldırmayacağız. Zehir tacirlerinin, hep birlikte nefeslerini keseceğiz."

112-acil-cagri-merkezine-gelen-cagrilarin-yuzde-70i-asilsiz.jpg

"112'YE İHBARDA BULUNANLARIN ARTIK KİMLİKLERİNİ SÖYLEME İHTİYACI OLMAYACAK"

Mehmet Sağlam, mücadele için vatandaş desteğinin ve ihbarların önemli olduğunu belirtti. Güvenlik önlemleri ile bu sorunu çözmelerinin mümkün olmadığına dikkati çeken Sağlam, "Sizlerin de bizlere ihbarda bulunmanız gerekir. Mahallenizde, sokağınızda, evinizin önünde bu işlerle uğraşan şerefsizler varsa bunları 112'ye bildireceksiniz. Amansız, kararlı bir şekilde bunlarla mücadele edilecek. Yeni bir düzenleme getireceğiz. 112 çağrı hattına artık ihbarda bulunanların kimliklerini söyleme ihtiyacı olmayacak. Kimliklerinin saklı kalmasını isteyen vatandaşların da saklı olarak kalacak, hiçbir tarafa bildirilmeyecek." diye konuştu.

Sağlam, kendinde suç işleme özgürlüğü gören yapılara karşı mücadelede kesinlikle taviz vermeyeceklerini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.