'Yarışmacıya Somer şeften tepki' MasterChef All Star’da soğuk rüzgarlar esti

'Yarışmacıya Somer şeften tepki' MasterChef All Star’da soğuk rüzgarlar esti
MasterChef All Star yarışmasında sona doğru yaklaşılırken Somer şef ile Barbaros arasında gerginlik yaşandı. Ünlü şef, tabak çıkaramayan Barbaros’u stüdyodan kovdu.

TV8 ekranlarının her akşam yayınlanan ve seyircisini ekran başından kaldırmayan programı MasterChef All Star’ın dün akşamki bölümünde yaşananlar gerilime neden oldu.

Mynet’te yer alan habere göre, ünlü şef Somer Sivrioğlu, tabağını çıkaramadığı için yarışmacı Barbaros Yoloğlu’nu stüdyodan kovdu.

mster2.jpg

ŞEFLERE TABAK SUNAMADI

MasterChef All Star yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde yarışmacıların ödül oyunundaki mücadelesi izleyiciler tarafından bir solukta izlendi. Öncelikle takım oyununda mücadele eden yarışmacılar, kestane içerikli tabaklarını şeflere sundu. Yarışmanın bu etabını kırmızı takım kazandı.

İkinci etapta kırmızı takımın yaptığı ürün ‘Baca Kek’ oldu. Tüm yarışmacılar tabaklarını şeflere sunarken Barbaros tabak çıkaramadı ve şeflere sunum yapamadı.

‘YEMEK YAPMAYANLARIN BURADA İŞİ YOK’

Bu hafta ikinci defa tabak çıkaramayan yarışmacı Barbaros'a Somer şeften herkesi şoke eden sert bir tepki geldi.

master3.jpg

“İlk 11’desin ve herkes yemek çıkarıyor ama sen çıkaramıyorsun” diyen ünlü şef, konuşmasının devamında "Açık konuşmak gerekirse Barbaros'u daha fazla yormayalım. Yemek yapmayanların burada pek işi yok Barbaros. Çıkabilirsin" dedi.

Yerine geçip nedenini soran Barbaros’a Somer şef, "Yemek yap o zaman" ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin üzerine ortamda hava buz kesti. Gerilen Barbaros stüdyodan ayrıldı.

Yarışmacıların sunduğu tabakların tadımı bittikten sonra, son ikiye Cemre ve Eren kaldı ve bu oyunu kazanan yarışmacı Eren oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.