Sürpriz düelloyla ezeli rakibine yenik düştü 'MasterChef All Star’da finale kalacağı düşünülüyordu'

Sürpriz düelloyla ezeli rakibine yenik düştü  'MasterChef All Star’da finale kalacağı düşünülüyordu'
MasterChef All Star’ın dünkü bölümünde heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. İki ezeli rakipten biri, rakibi tarafından elendi.

10 Aralık 2023 MasterChef’e veda eden isim ezeli rakipten biri oldu

MasterChef All Star yolculuğu tüm heyecanıyla sürüyor. Yarışmacılar kıyasıya rekabetini sürdürürken dünkü eleme gecesinde yürekleri ağızlara getiren bir pota yaşandı.

Sona yaklaşırken izleyici nefeslerini tutuyor. Bölümü kaçıranlarsa MasterChef kim elendi, 10 Aralık 2023 eleneni kim oldu diye merak ediyorlar. En düşük puanı alıp elenen isim maalesef bazı kişileri derinden yaraladı. Son yemeğini tamamlayıp elenen isim, şeflerine ve yarışmacı arkadaşlarına veda ederek ayrıldı.

maxresdefault-1.jpg

ELEME POTASINDA HANGİ İSİMLER YARIŞTI?

Sevilen yarışmada artık potaya girilen yarışmacıların tümü favori gösterilen ve başarılarıyla rekor kıran isimler oluyor. MasterChef All Star 10 Aralık 2023 akşamı eleme potasında yarışan dört isim Kıvanç, Cemre, Dilara ve Esra oldu. Bu dört isim de yetenekleriyle milyonları etkiliyor. Ancak biri gecenin sonunda veda etti.

İki aşamalı oynanan eleme oyununda ilk aşamada dört ismin yarıştığı gecede, torik balığı pişiren yarışmacılardan Esra ve Cemre şeflerden en az puanı aldı. Dilara ve Kıvanç hataları olsa bile tabaklarından aldıkları puanlarla Esra ve Cemre’yi geçerek ikinci aşamada avantajlı duruma geldi. Ancak puanların birbirine yakın olması ikinci aşamada tüm dengeleri değiştirdi.

SÜRPRİZ BİR DÜELLOYA KAPI ARALANDI

Eleme gecesinin ikinci aşamasında yarışmacılar ıstakoz tabağı için yarıştılar. Puanlama yapıldı ve Esra ile Kıvanç puanlarını diğer iki yarışmacının üzerine çıkarınca potadan çıkabildi ve gelecek hafta yarışacak 9 kişiden biri olmaya hak kazandı.

Ancak bu sırada sürpriz bir gelişme yaşandı. Dilara ve Cemre’nin puanı eşit olunca, şefler iki ismin düello yapması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine kıyasıya rekabet eden iki yarışmacıdan biri elenerek sevenlerini üzdü.

master.jpg

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ? 10 ARALIK 2023 ELENEN İSİM KİM OLDU?

Her ikisi de başarılarıyla şefleri etkileyen iki güçlü rakip, eleme potasında karşı karşıya geldi. İki yarışmacı, Somer Şef’in tabağı olan ‘Ben Saksı Değilim’ yemeğini yapmak için kollarını sıvadı.

Eğlenceli görünen ancak zorlayıcı bir tabak olan Ben Saksı Değilim yemeğinden 50,5 puan alan Cemre, 54 puan alarak potayı geçen Dilara’ya yenilerek elendi.

cemre3.jpg

397332907-1329926667887350-5768396863655706485-n.jpg

Sevenlerini üzen Cemre, favori gösterilen isimler arasında yer alıyordu.

cemre2.jpg

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olduğu bilinen Cemre Uyanık, 1992 doğumludur. MasterChef Türkiye 2019’un şampiyonu olan Uyanık, aynı zamanda MasterChef Türkiye’nin ilk kadın şampiyonudur.

Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde tamamlayan Uyanık, mezun olduktan sonra 5 ay ABD’deki bir restoranda çalıştı. Sonrasında yine ABD'de bir Fransız restoranında staj yapan Cemre, 2018 yılında New York'ta başka bir restoranda parti şefi olarak görev alıp 11 ay boyunca çalıştı.

cemre.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.