Masterchef’te favori görülen isim elendi ‘Vedası sevenlerini üzdü’

Masterchef’te favori görülen isim elendi  ‘Vedası sevenlerini üzdü’
Masterchef All Star Türkiye yarışmasının 161. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Taraftarı fazla olan o isim elendi. İşte eleme gecesinden detaylar…

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Masterchef All Star dün akşam yeni bir eleme heyecanını yaşattı. Yavaş yavaş sona yaklaşılan yarışmada elenen ismin kim olduğu merak ediliyor.

Yarışmanın eleme heyecanı 6 isim arasında gerçekleşti ve 5 arkadaşından daha zayıf yemek yapan bir isim elenerek yarışmaya veda etti. Peki, yarışmanın elenen ismi kim oldu?

eleme1-001.jpg

161. BÖLÜM POTADA KİMLER YARIŞTI?

Eleme heyecanının yaşandığı gecede sona bir adım daha yaklaşıldı. Gecenin potasında 6 başarılı yarışmacı vardı. Bu yarışmacılar Barbaros, Dilara, Hasan, Esra, Alican ve Batuhan oldu.

Bu isimlerden üçü başarıyla yemeklerini yaparak potadan çıktı, diğer üç yarışmacıysa kıyasıya mücadele etti. Esra, Hasan ve Barbaros başarılı bir şekilde Bottarga ve kuzu kulağını yaparak geçen isimler oldu. İlk kazanıp geçen ve gecenin en başarılı ismi Hasan oldu.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Geçen isimlerden geriye kalan Batuhan, Alican ve Dilara kıyasıya mücadeleye devam etti. Danilo Şef'in "Linguistico" adlı tabağını en iyi şekilde yapan iki kişi daha başarılı tabaklarla gelecek hafta da yarışmayı garantiledi.

dilara.jpg

Ancak bir kişi Masterchef All Star yolculuğuna veda etmek zorunda kaldı. Masterchef’e veda eden o isim bu hafta Alican oldu.

Sevenlerini derin bir üzüntüye boğan Alican, şeflerden övgüsünü de aldı.

404331323-362964882895342-1071025981800400281-n.jpg

'BENDEN BU KADAR'
Masterchef All Star yarışmasının 161. bölüm eleneni Alican Sabunsoy oldu. Sabunsoy, elenmesinin ardından "benden bu kadar" diye başlayan şu veda notunu Instagram'da paylaştı:
"Benden bu kadar. Yarışma süresince desteklerini eksik etmeyen tüm takipçilerime arkadaşlarıma aileme sevdiğime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . Yarışmada ve özellikle rahatsızlığımda bana her konuda destek olan çok değerli @tv8 ailesine başta @iremkanan abim olmak üzere bizim üzerimizde emeği olan tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum iyi ki varsınız. Ve son olarak; mümkün olduğunca çizgimi bozmamaya bizi izleyen milyonlarca kişiye karşı güzel örnek olabilmek adına mücadelemi sonuna kadar sürdürdüm. Hatamız kusurumuz kırdığımız olduysa affola. Mesleğimiz adına mücadelemiz sonuna kadar devam edecek Allah’ın izniyle. Beni güzel hatırlayın. Sizleri çok seviyorum"

alican-sabunsoy.jpg

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Masterchef All Star'da geçen haftanın elenen yarışmacısı Ayaz olmuştu. Bir dizi hata yapan Ayaz, heyecanına yenik düşmüştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.