MasterChef’e yarışma heyecanını son kez yaşadı 'Kim veda etti'

MasterChef’e yarışma heyecanını son kez yaşadı 'Kim veda etti'
MasterChef All Star Türkiye’de gece eleme heyecanı yaşandı. Çoğu izleyicinin en sempatik bulduğu yarışmacı veda eden isim oldu.

MasterChef All Star’da sona yaklaşıldıkça nefesler tutuldu. En favori yarışmacılar bile tek tek elenmeye başladı. 3 Aralık 2023 MasterChef All Star bölümünde elenen isim de yine favori görülen ve sevilen yarışmacı oldu.

Elenen isim, bir kesim insanı hüzne boğarken, bazı izleyicilerse iyi yemek yaptığını düşündükleri yarışmacının elenmesine çok şaşırdı. Sona kalacağı düşünülen isim maalesef gecenin en başarısız yemeğini yaparak yarışmaya, şeflerine ve arkadaşlarına veda etti.

ELEME POTASINDA HANGİ İSİMLER YARIŞTI? KİM GİTTİ?

Esra, Dilara, Tolga ve Eren’in mücadele ettiği MasterChef All Star’ın 3 Aralık 2023 gecesi yayınlanan bölümünde şefler yarışmacılara ilk etap için ayva ve pembe biber vererek güzel bir yemek çıkarmalarını istedi.

eleme-gorsel.jpg

Ardından ikinci etapta yarışmacılardan uskumru dolması istendi. Etabı ilk sırada geçen ve gelecek hafta yarışmayı garantileyen isim 38 puan alan Esra oldu.

Ancak gecenin sonunda, potada kıyasıya mücadele eden 4 isimden biri elendi. Peki, 36 puan alarak elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’in son bölümünde elenerek sevenlerini ve taraftarlarını üzen isim Tolga Şener oldu. Esra’nın en çok puan alarak çıktığı potada elenerek MasterChef All Star yolculuğuna on birinci yarışmacı olarak ayrılan Tolga, duygusal vedasıyla üzdü.

Şefleri de üzen isim, Mehmet şefin şu sözleriyle uğurlandı:

"Ben senden razıyım, çok iyi adamsın. Acayip zeki bir adamsın. Kullandığın teknikler, sakinlik ve bu sakinlikle birlikte yemekleri çıkarabilmen... O yüzden senin önün açık."

MasterChef All Star’da 22 hafta geçirdiğini söyleyen Tolga, iki senede en çok mutlu olduğu anların son puanı kendisinin alarak takımını kazandırması olduğunu ifade etti. Yaptığı fener balığının unutulmaz olduğunu ifade eden Tolga, gururlu olduğunu ve kariyer planlarına yöneleceğini belirtti.

bu-seneki-maceramin-sonuna-gelmis-bulunuyorum-beni-destekleyen-herkese-cok-tesekkur-ederim-sov-devam-ediyor-yeni-islerde-sizlerle-olmaya-hic-durmandan-devam-edecegiz-tum-ekibimize-bu-iki-sene-icin-sonsuz-tese.jpg

Elenmesinin ardından sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı:

“Bu seneki maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum, beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şov devam ediyor, yeni işlerde sizlerle olmaya hiç durmandan devam edeceğiz. Tüm ekibimize bu iki sene için sonsuz teşekkürler.”

tolga-sener-masterchef.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.