Canlı yayında gaz çıkarıp paraları götürdü 'TikTok’ta işler çığırından çıktı'

Canlı yayında gaz çıkarıp paraları götürdü 'TikTok’ta işler çığırından çıktı'
TikTok kullanıcısı profilinde canlı yayın açıp kameraya karşı gaz çıkardı, bin 200 kişi izleyip hediye gönderdi. Görüntüler infial yarattı.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu TikTok kullanıcıları akıl almaz gösteriler yaparak para kazanmaya devam ediyor. Üstelik bu gösteriler izlenme ve beğeni rekorları kırarken üstüne üstlük çekenlerin cebini doldurmasını sağlıyor.

gazwoman2.jpg

TikTok isimli sosyal medya platformundaki akıl almaz olaylara bir yenisi daha eklendi. Bir TikTok kullanıcısı, açtığı canlı yayında ekrana arkasını dönüp yatarak ara ara gaz çıkarttı. O anları birçok kişi merakla izledi.

GÖRÜNTÜLERE PARA YAĞDI

Sosyal medya platformları arasında en gözdelerinden biri olan TikTok, her gün bir başka rezilliğe sahne oluyor. Bu rezilliklerden bir yenisi de gaz çıkaran kadın oldu. Olay sosyal medyayı birbirine kattı.

tiktok.jpg

İzleyiciler için canlı yayın açıp ekran karşısında arkasını dönüp yatan ve bu esnada gaz çıkarttığı görülen kadını 1200 kişi izledi. Görüntülere hediye atarak para yağdıran sosyal medya kullanıcıları tepkiye neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.