Melike Şahin Atatürk’e saygı albümünden kovuldu

Melike Şahin Atatürk’e saygı albümünden kovuldu
Melike Şahin Atatürk'e saygı albümünden çıkarıldı. Konuyla ilgili Yapımcı Murat Yıldırım sert açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenler için düzenlenen konserde son anda rüzgâr gerekçesiyle sahneye çıkmadığı iddia edilen Melike Şahin’in çok konuşuldu.

Saatler önce konser alanına gelen ve bekleyen öğretmenler son anda iptal duyurusu karşısında Melike Şahin’e sert tepkiler gösterdi.

Konser iptalinin bir gün sonrasında Altın Kelebek ödüllerinde En iyi kadın sanatçı ödülünü alan Şahin konuyla ilgili İBB ile "ortak bir karar" diyerek duyurduğu iptal için rüzgarı gerekçe gösterdi.

unlu-sarkici-melike-sahin-konsere-cikmadi-ortalik-karisti-ibbye-tepki-yagdi-1701612154-4807.webp

Daha sonra Şahin’in bu açıklamasına İBB Kültür’den yalanlama geldi. İBB Kültür, Şahin’in "rüzgar" iddiası yalanlandı ve “Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız” denildi.

İBB ile yaşadığı gerginlik gündeme oturan ve tepkiler çığ büyüyen sanatçıya ikinci bir şok daha geldi.

"ATATÜRK'E YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIKTIR"

Melike Şahin’in yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım tarafından Atatürk'e saygı duruşu olarak adlandırılan Vasiyet isimli albüm projesinden çıkarıldığı öğrenildi.

616x321-melike-sahin-ortak-karar-diyerek-ozur-diledi-ibbnin-yalanlayan-paylasimina-tepki-yagdi-son-ana-kadar-hazirda-b-1701548366872.webp

Yapımcı Yıldırım uzun süredir çalıştığı ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Atatürk'e saygı albümü projesinden Melike Şahin'in çıkarıldığını açıkladı.

Sabah gazetesinin haberine göre, projenin yapımcısı Murat Yıldırım, "Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin'e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.