Masterchef’te ipler gerildi Yarışmacılar birbirine girdi ‘Herkes haddini bilecek’

Masterchef’te ipler gerildi Yarışmacılar birbirine girdi ‘Herkes haddini bilecek’
Her hafta yeni bir olayla süren MasterChef All Star’da Kıvanç ve Batuhan’ın arasında büyük gerginlik yaşandı. İşte o anlar…

Her akşam TV8 ekranlarına gelen ve sevenlerinin ekran başından ayrılmadan takip ettiği MasterCherf All Star Türkiye’de sona adım adım yaklaşılıyor. Finale az bir zaman kala yarışmacılar arasında gerginlik de giderek tırmanıyor.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun sunuculuğuyla yayınlanan yarışma programında son olarak Kıvanç ve Batuhan gerginliği gündeme oturdu. Yapılan espri ortamı gerdi, karşılıklı atışma yaşandı. Peki, Batuhan ile Kıvanç arasındaki gerginliğin sebebi neydi?

kavga2.jpg

GERGİN ANLAR ORTAMDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİRDİ

Eleme gecesinin öncesinde yaşanan gerginlik, tüm yarışmacıları etkiledi. Eleme adaylarından Batuhan ile balkonda bulunan Kıvanç arasında bir atışma meydana geldi.

Haftanın eleme adayları Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan olmuştu. Ünlü şefler, yarışmacılara pişirmesi için bottarga ve kuzu kulağı vererek eleme oyunu için bir yemek istedi. Bu sırada tezgahının başında olan Batuhan, balkondaki Kıvanç’a söylediği sözlerle Kıvanç’ın tepkisini topladı.

kivanc-masterc.jpg

‘SENİ ÖVMEYE GELMİYOR’

Potaya gitmemek için ter döken yarışmacılar arasından Batuhan, şeflerin verdiği malzemelerle yemeğini yaparken "Kıvanç yarışma bitsin sen buraya gir artık." Sözleriyle bir gönderme yaptı. Bunun üzerine sinirlenen Kıvanç, "Bana saçma sapan şeyler söyleme Batuhan. Sen çalış burada. Sana yakışır" ifadelerini kullandı.

Zaten üzerinde yemek yapma gerginliği bulunan Batuhan’ın "Seni övmeye gelmiyor” dediği duyuldu. Kıvanç da "Bir espriyi iki defa yapmayacaksın bana. Herkes haddini bilecek burada" diyerek gerginliği tırmandırdı.

batu-master.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.