'Duyanların ağzı açık kaldı' Eylül Öztürk'ün ne kadar para kazandığı ortaya çıktı

'Duyanların ağzı açık kaldı' Eylül Öztürk'ün ne kadar para kazandığı ortaya çıktı
Sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında birçok fenomen ismin mal varlığına el kondu. Tartışma yaratan isimlerin başında gelen Eylül Öztürk kazandığı parayı açıkladı.

Dilan Polat ile başlayan sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma da 'Şampiyonlar Ligi' olarak adlandırılan 12 ismin şirketlerine kayyım atanmıştı.

Bu çok konuşulan isimlerin başında gelen Eylül Öztürk'ün mal varlığına el konmuştu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Öztürk, geçtiğimiz günlerde kariyerinin nasıl bittiğine ilişkin belgesel çekeceğini gözyaşları içinde duyurmuştu.

Bu kez Eylül Öztürk yine bir çarpıcı video ile gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Aylık olarak ne kadar kazandığını açıkladı.

2 alışveriş sitesinden 1 milyon TL kazanç elde ettiğini açıklayan Öztürk; "Size aylık kazançlarımı paylaşacağım. Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum. Sizlerin de sorabileceği tek soru; Vergisi ödendi mi? Evet ödendi. Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Benim zerre para pulla alakam olmadı arkadaş." ifadelerinde bulundu.

cf87964c-a76c-4a8d-88c5-a198c5106868.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.