‘Aman duymasın’ TikTok’ta canlı yayın açıp Müge Anlı’yı çekiştirdi

‘Aman duymasın’  TikTok’ta canlı yayın açıp Müge Anlı’yı çekiştirdi
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldığı günden bugüne her davranışı olay olan Nazmiye Tutaner, bu kez TikTok’ta açtığı canlı yayında söyledikleriyle gündeme geldi.

Gazeteci ve sunucu Müge Anlı’nın fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert; kayıpları bulma, yaşamını yitiren kişilerin failini ortaya çıkarma gibi toplumsal konuları televizyonda işliyor. Gündüz kuşağının en fazla seyircisi bulunan programları arasında yer alan program, her gün yeni konularla gündeme geliyor.

Müge Anlı’nın son zamanlarda üzerinde durduğu konulardan Nevrigül Alan olayında stüdyo konuğu olan kız kardeş Nazmiye Tutaner, her söylemiyle yeni tartışmalara neden oluyor. Tutaner, bu defa TikTok canlı yayını açarak Müge Anlı hakkında söylediği sözlerle gündeme geldi.

ezgif-com-webp-to-jpg-23.jpg

REYTİNG YORUMU

Ablasının yaşamını yitirmesinin ardından olayın aydınlatılması için stüdyoda bulunan Nazmiye Tutaner, programdaki tavırları ve yaşadığı sinir krizleriyle dikkat çekmişti. İnternette çok konuşulan kişilerden biri haline gelen Tutaner’in TikTok isimli sosyal medya platformunda açtığı canlı yayın olay oldu.

Canlı yayında Tutaner, Müge Anlı’yı çekiştirdiği anlarla akıllara kazındı. Tutaner, yayında Müge Anlı’yı “Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge" ifadeleriyle eleştirdi.

ezgif-com-webp-to-jpg-22.jpg

MÜGE ANLI TARAFINDAN ELEŞTİRİLMİŞTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde ünlü sunucu tarafından kısa sürede sevgili yapması ve TikTok videosu çekerek şarkı söylemesi eleştirilen Nazmiye Tutaner, kendini ilginç şekilde savunmuştu.

İzleyicilerden ve Anlı’dan tepki alan Tutaner, kendini “Ablamla ikimizin şarkısıydı” savundu.

ezgif-com-webp-to-jpg-21.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.