Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi 'Yaptığı paylaşım büyük tepki çekti'

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildi 'Yaptığı paylaşım büyük tepki çekti'
Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Engin ve Dilan Polat çiftinin yardımcısı Şule ile Özbekistan uyruklu yardımcıları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edildi. Sınır dışı edile giderken çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın çocuk bakıcısı Özbekistan uyruklu Şule ile evde yardımcılık yapan akrabası Nargiza K. geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

Yapılan kontrollerde Şule'nin ikamet izninin bittiği, Nargiza K.'nın ise 9 ay önce turist vizesi ile yurda girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından ikisi de sınır dışı edildi. Ülkesine giderken video çeken Şule, alnının akıyla gittiğini belirtti.

"MİLLET OLARAK RAHATLAYIN"

TikTok hesabından çektiği videolarla tanınan Şule, ülkesine giderken de paylaşım yapmadan duramadı. Uçakta çektiği videoları yayınlayarak Türkiye'den gittiğini duyuran Şule, "Millet olarak rahatlayın ama bir şeyde unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" ifadelerine yer verdi.

Şule'nin bir fotoğrafında akrabası Nargiza K. da görüldü.

ekran-goruntusu-2023-12-09-105602.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.