Serinin ilk filmini bir haftada solladı ‘Ölümlü Dünya 2’ kendi rekorunu kırdı

Serinin ilk filmini bir haftada solladı  ‘Ölümlü Dünya 2’ kendi rekorunu kırdı
Gişede fırtınalar estiren Ölümlü Dünya 2 filmi, 7 günde ilk filmin toplam gişesini geçerek rekora imza attı.

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu Ölümlü Dünya filminin ikincisi gişede rekor kırmaya devam ediyor. Serinin ilk filminin gişesini 7 günde geçen Ölümlü Dünya 2, başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.

lumlu-dunya.jpg

"Ölümlü Dünya 2" filmi, ilk 3 gününde 401 bin 240 seyirci sayısı ve 54 milyon 129 bin 290 TL'lik hasılatla yılın dikkat çeken yapımlarından biri oldu. 62 bin ön satış ile vizyona giren film, ilk haftasında 658 bin 918 seyirci ve 83 milyon 316 bin 246 TL hasılat elde ederek, serinin ilk filminin toplam gişe rakamını bir haftada aştı.

Seyircisinin karşısına 26 Ocak 2018 yılında çıkan ilk film ‘Ölümlü Dünya’, 12 haftada 585 bin 498 gişe ve toplam 7 milyon 52 bin 664 TL hasılat elde etmişti.

lumlu2.png

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ve senaryosunu Feyyaz Yiğit Çakmak, Ali Atay ve Aziz Kedi’nin birlikte kaleme aldığı dikkat çekici komedi filmi, Haydarpaşa Garı’nda bir lokanta işleten Mermer Ailesi hikâyesiyle ilk filmle başlamıştı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan’ın rol aldığı ikinci filmde ailenin haylaz genci Zafer’in kaçırılması ve ardından gelişen komik ve bir o kadar ilgi çekici olaylar anlatılıyor

ezgif-com-webp-to-jpg-20.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.