MasterChef’e veda eden isim belli oldu ‘Pota neşeli yarışmacıyı güldürmedi’

MasterChef’e veda eden isim belli oldu ‘Pota neşeli yarışmacıyı güldürmedi’
MasterChef All Star 24 Aralık 2023 elemesi dün akşam gerçekleşti. Potaya birkaç kez düşen isim bu kez elenmekten kurtulamadı.

TV 8 ekranlarının sevilen yapımlarından MasterChef All Star Türkiye’de sona çok az kaldı. Son 7 yarışmacının belirlendiği dünkü bölümde sevilen bir yarışmacı, yarışma serüvenine veda etti. Peki, MasterChef’te kim elendi? 24 Aralık 2023 potasında elenen isim hangisi oldu?

masterchef1.jpg

Seyircisinin son önlükleri kimin alacağını merak ettiği yarışma MasterChef All Star, tüm heyecanıyla sürüyor. Son 7 yarışmacının kaldığı programda heyecanlar yükseldi, nefesler tutuldu.

Her hafta birinin elendiği yarışmada artık takım oyunu oynanmayacak. Son takım oyununun oynandığı dün akşamki bölümde güler yüzüyle bilinen bir yarışmacı potadan çıkamayarak elendi. Peki, elenen isim kim oldu, potada kimler vardı?

masterchf5.jpg

MASTERCHEF KİM ELENDİ 24 ARALIK 2023 POTASINDA KİMLER YARIŞTI?

TV 8 ekranlarının başından ayrılmayan seyircilerin en sevdiği program haline gelen MasterChef All Star’da yeni bir eleme potası yaşandı. MasterChef kim elendi 24 Aralık 2023 potasına kim veda etti diye soranlar için öncelikle potadaki isimler şu şekildeydi:

Sergen, Esra, Batuhan ve Eren, bu haftanın zorlu potasında yer aldı. İki aşamalı puanlama oyunlarından ilk aşamayı tamamlayan yarışmacılar, ikinci aşamada daha fazla puan toplamak adına yarıştı.

İLK AŞAMADA KİM KAÇ PUAN ALDI?

Pota heyecanında koşturan yarışmacılar, ilk aşamada farklı puanlarla etabı tamamladı. Esra ilk aşamada 17,5 puan alarak en düşük puanla ikinci aşamayı stres olarak beklerken Batuhan 19,5 puan aldı.

masterchef6.jpg

Sergen ve Eren’in arasında tam 1 puan fark oluştu. Sergen, Batuhan’dan da düşük puan alarak 19 puanda kalırken Eren 20 puanla ilk etabın birincisi oldu.

Puanlama sisteminin hemen ardından ikinci aşama için kollar sıvandı, eleme adayları üzerinde zorlu bir işçilik olan yiyeceği yapmaya başladı.

master4.jpg

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ? 24 ARALIK 2023 AKŞAMININ ELENEN İSMİ KİM OLDU?

Şeflerin ikinci aşamada sunduğu işçilik dolu tabağı başarıyla yapan kişilerden biri Eren oldu ve puanlarını 37’ye tamamlanarak ilk olarak potadan çıktı. Böylece son 7 yarışmacıdan biri olmaya hak kazandı.

Eren’i 43 puan alarak gecenin en başarılı tabağını çıkaran Sergen takip etti. En yüksek puanı alan Sergen, potadan kendini kurtardı. Potada en son Esra ve Batuhan kaldı.

master3.jpg

Heyecanla son puanı bekleyen yarışmacılardan Batuhan en düşük puanı alarak elenen isim oldu. 34,5 puanda kalan Batuhan, Esra’nın kararını açıklayan son şeften daha fazla puan almasıyla geriye düştü ve yarışmaya veda eden isim oldu. Masterchef All Star son elenen yarışmacı Batuhan oldu.

Birçok kez potaya giren Batuhan, sonunda yorgun düşerek kendini kurtaramadı. Ancak son ana kadar mücadele eden başarılı yarışmacı, MasterChef All Star’a 8. olarak veda etti. MasterChef Batuhan, pek çok seyirci tarafından favori gösteriliyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.