Ali Atay’dan eşi Hazal Kaya’ya tuhaf benzetme “Evde bir ejderhayla yaşıyorum”

Ali Atay’dan eşi Hazal Kaya’ya tuhaf benzetme  “Evde bir ejderhayla yaşıyorum”
Ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden Ali Atay ve Hazal Kaya, Ölümlü Dünya 2 filminin galasında görüldü. Atay, mutlu evlilikleriyle ilgili Birsen Altuntaş’ın YouTube kalanlına ilginç açıklamalarda bulundu.

Ölümlü Dünya 2 filminin yönetmen koltuğunda oturan Ali Atay, filmin galasına eşi Hazal Kaya ile birlikte katıldı. Eşinin filmi ilk kez galada gördüğünden bahseden Atay, gazeteci Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına evlilikleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşi Hazal Kaya’yı ejderhaya benzeten Atay, herkese şaşkınlığa uğrattı.

aliatay1.jpg

FİLMİ GİŞE REKORLARI KIRDI

Yönetmen ve oyuncu Ali Atay, gişeyi renklendiren filmi Ölümlü Dünya 2’nin galasındaydı. Ünlü ismin hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryo ekibinde yer aldığı film, 4 haftada 1 milyon 419 bin 65 seyircisi ve 181 milyon 824 bin 329 TL hasılatı ile gündem oldu.

Atay, galada Birsen Altuntaş ‘ın YouTube kanalına çok özel açıklamalarda bulundu. Hazal Kaya’nın kadın haklarıyla ilgili hassasiyetleri sorulan Atay, “Ben evde bir ejderha ile yaşıyorum” sözleriyle dikkat çekti.

“ALEVLERİN İÇİNDE KALA KALA…”

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, eşi Hazal Kaya ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ben evde bir ejderha ile yaşıyorum. O ejderhanın lavlarının arasında kaldığım oluyor. Denge işte öyle… Birbirimize dürüst davranmayı öğrenmemiz zaman aldı. Kolay bir şey değil. Bir insanın kendine karşı dürüst olması da çok kolay değil. İlişkide olduğun kişiye karşı dürüst olmak en dünyanın en zor şeyi… Zaman içinde o alevlerin içinde kala kala öğrendim”

ali.jpg

HAİN VE GADDAR İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Eşi Hazal Kaya ile ilgili ejderha benzetmesinin üzerine evlilikleriyle ilgili açıklamalarına devam eden Atay, Hazal Kaya’nın Ölümlü Dünya 2 filminin senaryosunu okuduğunu, sevdiğini ancak filmi ilk kez galada izlediğini söyledi. Atay, eşinin filmi ilk kez galada görmesini istediği için izletmediğini ifade etti.

Galada yanında sürekli gülen birini görmekten motive olduğunu belirten Atay, bir senaryo fikri olduğunda da ilk olarak eşinden fikir istediğini söyledi. Kaya’nın hain ve gaddar olduğunu ve bu yüzden fikir alma konusunda ona güvendiğini ifade etti.

Ayrıca eşinin oldukça yetenekli olduğunu söyleyen Atay, ona kadın hikayesi yazdırmak istediğini fakat Kaya’nın bu konuda çekingen olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.