Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı 'Sevenlerinden helallik istedi'

Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı 'Sevenlerinden helallik istedi'
Sesi ve samimi tavrıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Kobra Murat hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu.

Sempatik tavırlarıyla ve sesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Kobra Murat hayranlarını üzen bir açıklama yaptı. Belçika'dan dönerken yaşadığı sağlık problemi sebebiyle soluğu hastanede aldı. Bağırsak çatlaması yaşadığını ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyleyen Kobra Murat, yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua ve helallik istedi.

HELALLİK İSTEDİ

Ünlü sanatçı sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber diretk Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullandı.

HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI

Paylaşımın ardından hayranlarından binlerce destek mesajı alan Kobra Murat’ın.saatler süren ameliyat sonrası Kobra Murat yoğun bakıma alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.