MasterChef All Star'da tansiyon yükseldi 'İki yarışmacı birbirine girdi'

MasterChef All Star'da tansiyon yükseldi 'İki yarışmacı birbirine girdi'
En çok izlenen yarışmalardan biri olan Masterchef dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine düştü. Yayınlanan bölümde iki yarışmacı birbirine girdi.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor.

MasterChef All Star'ın kaybedeni kim oldu? Danilo şefin tabağı ile elendi!

Birbirinden farklı yemeklerin ve aşçılık hünerlerinin sergilendiği yarışmanın 14 Aralık'ta ekrana gelen bölümünde tansiyonlar yine yükseldi.

"ÇOCUK YOK SENİN KARŞINDA"

MasterChef All Star'ın önceki akşam ekrana gelen bölümünde Sergen'in oyun sırasında kendisine sürekli bağırmasından rahatsız olan Esra "Tersleyip durma sürekli. Kendine gel. Çocuk yok senin karşında" diyerek tepki gösterdi.

hh.jpg

Dokunulmazlık oyunu sırasında patates püresinin tezgahta olmadığını gören Sergen, Esra'ya "Siz nasıl bir insanmışsınız? Yemeği niye çöpe atıyorsun? Git patates haşla! Umurumda bile değil" sözleriyle bağırdı.

Sergen'in sürekli bağırarak emir vermesinden rahatsız olan Esra ise "Bana bağırma. Tersleyip durma sürekli, senin karşında çocuk mu var? Yemeğine sahip çık. Getir götür yapıyorum size hayret bir şey ya" sözleriyle karşılık verdi.

uiu.jpg

"ÇEKİL GİT BAŞIMDAN"

Yemeğini yapmaya devam eden Sergen, Esra'nın yardım etmeye çalışması sonrası daha da sinirlenerek "Allah aşkına başımdan gider misin? Allah'ını peygamberini seviyorsan çekil git şu başımdan hadi. Git söylenme başka bir şey yap" dedi.

MasterChef All Star'da birbirlerine girdiler: Sergen ve Esra arasında "Yemeği kim çöpe attı" kavgası - Resim: 11

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.