MasterChef’te talihsizlik sonucu veda 'Mehmet Şef’in açıklamasıyla stüdyo buz kesti'

MasterChef’te talihsizlik sonucu veda 'Mehmet Şef’in açıklamasıyla stüdyo buz kesti'
MasterChef All Star’da sona yaklaşıldı, Mehmet Şef’in açıklamasına göre başarılı yarışmacılardan biri talihsizlik yaşayarak veda ediyor.

Her hafta yeni heyecanlı eleme potası bölümleriyle TV8 ekranlarına gelen MasterChef All Star Türkiye yarışmasında sona adım adım yaklaşılıyor. Son olarak 8 kişinin mücadele ettiği haftayı geride bırakırken, son 7’ye kimlerin kalacağı merak konusu oldu.

Eleme heyecanı yaşanırken yeni bölümde Mehmet Şef’in söylediği o sözler heyecanları ikiye katladı. Ünlü şeflerden Mehmet Yalçınkaya’nın "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." ifadesini kullanması izleyicilerin paniğe kapılmasına neden oldu.

masterchef1.jpg

ELEME POTASINDA 4 BAŞARILI İSİM VAR

Hafta başından beri verdikleri mücadeleyi kaybederek potaya düşen yarışmacılar Sergen, Esra, Batuhan ve Eren oldu. İddialı 4 ismin birbirleriyle kıyasıya mücadele ettikleri yeni bölüm bu akşam ekranlara gelecek.

Son eleme adayının belli olduğu yarışmanın dün akşamki bölümünde potanın yeni üyesi Sergen oldu.

2023/11/14/masterchef-2.jpg

YARIŞMACILAR SÖZ ALDI

Yeni bölüm fragmanında yarışmacılar tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Genç yarışmacı Batuhan, açıklamasında ilk hedefinin son 7’ye kalmak olduğunu ifade ederek sonrasında 2 kişiyi daha elemek istediğini ve ceketi giymek istediğini dile getirdi.

Başarılı yarışmacılarsan Sergen ise çok heyecanlı olduğunu söyledi. Kalbinin küt küt attığını vurgulayan yarışmacı stresini gözler önüne serdi.

2023/11/14/masterchef-3.jpg

“YOLUM BELLİ”

Pek çok kişi tarafından favori gösterilen yarışmacı Eren, "Size güzel bir tabak sunup buradan çıkacağım. Yoluma devam edeceğim. Benim yolum bellidir." ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Sevilen başarılı yarışmacı Esra duygularını şu sözlerle açıkladı: "Ben kaybetmeyi hiçbir zaman düşünmedim potaya gelirken. Bugün de yine güzel bir şekilde potadan çıkacağıma inanıyorum."

BAŞINA TALİHSİZLİK GELDİ

Yarışma boyunca başarılı şekilde mücadele gerçekleştiren yarışmacılardan birinin eleme heyecanına yenik düşerek elendiği belli oldu.

Mehmet Şef, elenen yarışmacının açıklanmasının ardından stüdyonun havasını bir anda değiştirecek bir açıklama yapıyor. Ünlü şef, "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözlerini söyleyerek hangi yarışmacının elendiğinin merak edilmesine neden oldu. Ancak anlaşıldı ki, elenen yarışmacı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.