İrem Derici Murat Boz planı tek tek açıkladı 'Bayıltıp'

İrem Derici Murat Boz planı tek tek açıkladı 'Bayıltıp'
İrem Derici, katıldığı bir programda Murat Boz ile ilgili söylediği sözler çok konuşulacak.

Ünlü şarkıcı İrem Derici 2012 yılında “Bensiz Yapamazsın” şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmış Dantel, Kalbimin tek sahibine, Yaz gülü gibi şarkılarla milyonlarca dinleyiciye ulaştı.

Müzikal başarısının yanında magazin yönüyle de çok konuşulan İrem Derici yaptığı açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Kral Müzik YouTube kanalına konuk olan İrem Derici, Serhat Tekin’in sorularını cevapladı.

irem-derici-iste-benim-stilim-2016-1.png

Programda birçok konuda bahseden İrem Derici, sürekli açıklamaları ve tavırlarıyla gündem olmasının şarkıcılığının önüne geçip geçmediği ile ilgili soruya yanıt verdi. İrem Derici son derece iddialı bir şekilde bu soruya “Geçiyor. Geçsin de zaten, hiç rahatsız etmiyor. İyi şarkının önünü kimse tutamaz. İyi şarkıcı, iyi sahne performansı kesilmez. Kimse önüme geçemez zaten” cevabını verdi.

MURAT BOZ’U İZLERKEN KEYİF ALIYORUM

Serhat Tekin ile sohbetinin devamında “En çok kiminle düet yapmak istiyorsun?” sorusunu verdiği yanıt çok konuşulacak. Derici, Murat Boz’la düet yapmayı çok istediğini, 7 ay önce Murat Boz’a ‘Yeter! 2 yılda bir Ebru Gündeş’le düet yapıyorsun. Bizim yüzümüz gülmesin mi?’ diye mesaj attığını söyledi.

asdasf-9.webp

Boz hakkında açıklamalarına devam eden İrem Derici, Boz’un çok iyi dans ettiğini herkesin Edis’i beğendiği ancak kendisinin Murat Boz’u dans ederken izlediğinde çok keyif aldığını söyledi.

“GEREKİRSE BAYILTIP KAÇIRIRIM”

İrem Derici, Murat Boz ile bir düet yapıp, klipte dans etmeyi çok istediğinin altını çizdi. Hatta İrem Derici daha da ileri giderek esprili bir şekilde gerekirse Murat Bozu bayıltıp kaçırarak, yine o düeti yapacağını açıkladı.

irem-derici-aska-geldi-silindi-hafizam-1689747484-693-x750.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.