Yasemin Özilhan yıllar sonra setlere dönüyor 'Alacağı ücret dudak uçuklattı'

Yasemin Özilhan yıllar sonra setlere dönüyor 'Alacağı ücret dudak uçuklattı'
Doktorlar dizisiyle ün yakalayan Yasemin Özilhan 12 yıl sonra setlere dönecek.

Şu an Anadolu Grup yöneticisi İzzet Özilhan ile evli olan ve setlerden uzak kalan Yasemin Özilhan yıllar sonra setlere dönecek.

Bir döneme doktorlar dizisindeki 'Ela' karakteriyle damga vuran Yasemin Özilhan dijital bir platformda sekiz bölümlük dizi de rol alacağı öğrenildi. Ünlü ismin bölüm başına alacağı iddia edilen rakam ise pes dedirtti.

En son Mucize Doktor dizisine yine Doktor Ela olarak bir bölümlük konuk olan ve uzun süre adından konuşturan Özilhan, oyunculuğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Gazetemagazin sayfasında yer alan habere göre; dijital platformda yayınlanacak olan ve 8 bölümlük bir projede yer alacak olan Özilhan'ın bölüm başına alacağı ücretim 1 milyon TL olacağı iddia edildi.

YASEMİN ÖZİLHAN HAKKINDA

22 Ocak 1985, Hamburg doğumlu olan Yasemin Özilhan, Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteriyle ün kazanmıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlendi. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu var.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.