MasterChef All Star finalinde canlı yayını apar topar kestiler 'Tahsin heyecana dayanamadı'

MasterChef All Star finalinde canlı yayını apar topar kestiler 'Tahsin heyecana dayanamadı'
Dün gece final bölümüyle canlı yayın olarak ekranlara gelen MasterChef All Star’da finalistlerden Tahsin Küçük, heyecanına yenik düşerek aniden fenalaştı.

Yarışmacıların önce ceket, ardından şef kupası için kıran kırana mücadele verdiği MasterChef All Star Türkiye, 7 Ocak gecesi büyük finalin canlı yayınıyla TV8 ekranlarındaydı. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük finalist olarak stüdyoda yerlerini aldı.

Şeflerin beğenisine sunulacak final tabakları için 3 etaptan oluşan bir gecede yeteneklerini sergileyen iki finalistin de gece boyunca heyecanları gözlerinden okundu. Kazananın belli olacağı son puanlama sırasında Tahsin’in fenalaşması herkesi korkuttu. Bu sırada canlı yayın kesildi ve evlerinden seyredenler bu anların çok az bir kısmına şahit olabildi.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-25.jpg

PUANLAMA SAKİN BAŞLAMIŞTI

Tüm gece heyecanın dorukta olduğu canlı yayın final bölümünde iki yarışmacı da kıyasıya mücadele etti. Gece boyu aralıksız yemek pişiren Esra ve Tahsin için tempo hiç düşmedi.

Son puanlamaya geçildiğinde ilk puanlar Tahsin için verilmeye başlandı. Şefler Tahsin’in tabaklarını birbiri ardına överken, her şeften 8 puan geldi. Tahsin’in bu etap için aldığı toplam puan 24’e ulaştı. Bu puanı daha önceki etaplarda topladığı 42.5 puana eklendi.

Sakin başlayan puanlamada Esra’ya geçildi. Esra’nın pişirdiği kaz, şeflerden tam not alarak puanlamada iyi seviyeye çıkmasını sağladı. Somer şef Esra için 8.5 puanı layık görürken Danilo şef de 8.5 puan verdi.

HEYECANA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Esra’nın son puanı Mehmet şef tarafından açıklanacakken korku dolu anlar yaşandı. Tahsin bu sırada fenalaştı ve neredeyse düşecek gibi yalpaladı. Bunun üzerine Esra ve şefler Tahsin’e destek olmaya çalıştı. Ardından sağlık ekipleri müdahaleye koştu.

tahsnnn.webp

Tam bu heyecanlı dakikalarda canlı yayın kamerası önce stüdyonun tavanına döndü, ardından canlı yayın tamamen kesildi ve reklamlara gidildi.

PANİK SONRASI ŞAMPIYON BELLİ OLDU

Tahsin’in fenalaşmasının ardından kesilen yayın, bir süre sonra geri geldi. Mehmet şef Tahsin’e iyi olup olmadığını sorduktan sonra Esra’nın son puanı olan 8 puanı verdi ve şampiyon olduğunu açıkladı. Stüdyoda Esra'yı destekleyen herkes Esra'nın yanına koştu ve coşkulu anlar yaşandı. MasterChef All Star Türkiye şampiyonu Esra Tokelli oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.