Masterchef All Star Şampiyonu belli oldu İşte büyük ödül ve kazananı

Masterchef All Star Şampiyonu belli oldu İşte büyük ödül ve kazananı
Masterchef All Star muhteşem bir final ile şampiyonunu buldu. Geceye Masterchef Esra ile Masrechef Tahsin'in kıran kırana verdiği bir mücadeleye sahne oldu.

Masterchef All Star'da tüm final canlı yayında verildi. Stüdyoya alınan konukların önünde Masterchef Esra ve Masterchef Tahsin yemeklerini hazırlayarak jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanne ve Somer Sivrioğlu'na sundular. Usta jüri şeflerinin verdikleri puanlar kapalı zarflarla belirlendi.

Heyecan dolu musabaka üç etaptan oluştu. İlk turda Türk yemekleri menüsü istendi. İkinci turda dünya yemekleri menüsü istendi. Son tur da ise adaylardan kendi imza tabaklarını yapmaları istendi.

İLK TURUN GALİBİ TÜRK MUTFAĞINA HAKİM ESRA OLDU

Sunumların ardından jüri şefleri kapalı zarflardaki sonuçları açarak puanları okudu. Masterchef Esra ilk oyunda 22.5, Masterchef Tahsin ise 21 puan aldı.

sefler.webp

DÜNYA MUTFA ETABI İÇİN 90 DAKİKA SÜRE

Türk mutfağı menüsü etabını Esra'nın kazanmasının ardından dünya mutfağı menüsüne geçildi. Sonuçlar mühürlü zarflarda tutuldu. İkinci turun sonunda Masterchef Esra puanını 44.5'e, Tahsin ise 42.5'e yükseltti. Masterchef Esra son tura büyük bir avantaj ve moral ile girerken Taksin hayli gergin anlar yaşadı. Yayına bir ara Tahsin'in fenalık geçirdiği anlar yansıdı.

master6.webp

İMZA TABAKLARININ İKİSİ DE BEĞENİ TOPLADI

İmza tabakları şeflere sunulduğunda yorumlar iki tabağında şampiyonlara yakışır olduğu yorumu gelince heyecan iyice arttı.

İMZA TURUNDA SÜRPRİZ OLMADI

Masterchef Tahsin imza tabağı puanı ile birlikte puanını toplamda 66,5 puan çıkarsa da Masterchef Esra'nın önüne geçemedi. Masterchef Esra 69,5 puanla Masterchef All Star'ın şampiyonu oldu.

master7.webp

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Masterchef All Star Şampiyonu Esra Tokelli İstanbul doğumlu bir ev hanımı. Daha önce Masterchef 2020 sezonunda ne denli yetenekli olduğunu ispatlayan MasterChef Esra Masterchef All Star'ın şampiyonu oldu. Masterchef Esra'nın diğer birçok yarışmacı gibi bir yemek eğitimi almadığı biliniyor.

Masterchef Esra yarışma programları ile Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz yarışması ile tanıştı. O yarışmada da birincilik aldı.

Esra Tokelli, 2020 yılı sezonun ardından kendi restoranını açarak iş yaşamına katıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.