Masterchef’te acı bir ilk yaşandı 'Yarı finaldeki büyük hata puanlamaya bile girmedi

Masterchef’te acı bir ilk yaşandı 'Yarı finaldeki büyük hata puanlamaya bile girmedi
Masterchef yarı finalde kim elendi diye soranlar için şoke edici bir gelişme yaşandı. Yarışmacılardan birinin tabağı değerlendirmeye bile alınmadı.

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef All Star Türkiye tüm hızıyla maceranın sonuna doğru devam ediyor. Yarı final heyecanının yaşandığı dün gece finalistler Esra, Hasan ve Tahsin sahneye çıktı, şovlarını sergiledi.

Ancak gecenin sonunda yaşanan talihsizlik oylamayı bile başlamadan sonlandırdı. Herkesin şoke olduğu olay sonucu maalesef bir yarışmacı puan bile alamadan evine gitmek zorunda kaldı. Peki, MasterChef yarı finalde kim elendi? Sevilen yarışma Masterchef’te finale kim kaldı?

sddefault-1.jpg

KIRAN KIRANA MÜCADELE ETTİLER

Şef kupasını kazanmak için kıran kırana mücadele eden üç yarışmacı Esra, Tahsin ve Hasan için heyecanın yüksek olduğu bir gece yaşandı. 6 Ocak Cumartesi ekranlara gelen 197. bölümde yarışan adayların ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı bir yarış gerçekleştirildi.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-23.jpg

Mücadele sonucunda oylamaların yapılıp bir kişinin eksik kalan puanından dolayı eleneceği düşünülüyordu. Bunun için tabaklarını en iyi şekilde çıkarmaya çalışan yarışmacılar, şeflerin yemeklerini istenilen şekilde tasarladı.

FİNALE KALAN YARIŞMACILARI BİLE GÜLDÜRMEYEN TALİHSİZLİK

Tabaklarını en iyi şekilde çıkarmaya çalışan yarışmacılar, panik ve heyecanla yemeklerini yaparken ellerinin titrediği kameralardan kaçmadı.

Şef kupası için yarı final yemeğini yapan yarışmacıların arasından biri inanılmaz bir hata yaptı. Tadım sırasında bir yarışmacının yemeğinden çıkan streç film, oyunun sonu oldu. O halde, Masterchef yarı finalde kim elendi?

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-22.jpg

MASTERCHEF ALL STAR’DA FİNALE KİM KALDI?

Tabaklarını şeflere beğendirmek için mücadele eden üç yarışmacıdan Tahsin, ilk etapta şeflerden aldığı toplam 39.5 puanla tatlı etabına geçti.

6599b510ae364f0af1955f98.webp

Hasan, 46.5 puanla tatlı etabına birinci olarak geçti. Esra ise ilk turda aldığı 18.5 puan ve üzerine eklenen 20 puan sonucu 38.5 puanla tatlı etabına geçti.

6599b433ae364f0af1955f92.webp

Tatlı etabında güzel bir tabak yapmayı düşünen yarışmacılar mücadelelerini sürdürdü.

6599b59dae364f0af1955f9b.webp

Şefler tadım yaparken tüm tabakları denemek istedi ve yarışmacıların tüm tabakları denendi. Ancak Hasan’ın tabağından çıkan yabancı madde olarak değerlendirilen streç film hem tehlikeli bulundu hem de hatalı bir ürün ortaya çıktığı için oylamaya dahi girmedi.

Yaşanan talihsizlik Hasan’ın puan bile almadan elenmesine neden oldu. Bu durumda diğer yarışmacılar Esra ve Tahsin doğrudan finale kaldı. Ancak yarışmacıların yüzü düştü ve finale kalan finalist yarışmacılar bu duruma sevinemedi. Hasan’ın kendini kötü hissettiği yüzüne ve mimiklerine yansıdı. Neredeyse ağlamamak için kendini zor tutan talihsiz yarışmacı, şefleri bile üzdü.

6599c839ae364f0af1955fcb.webp

KURALLAR HATIRLATILDI

Masterchef yarı finalde kim elendi diye soranlar, Hasan’ın elendiğini öğrendiklerinde şaşkınlığını gizleyemiyor. En yüksek puanlarla tatlı etabına geçen Hasan’ın elenmesi adeta şok etkisi yarattı.

hasan.jpg

Şefler, MasterChef kuralları gereği yemeğin içerisinden yabancı cisim çıkması sonucu elemeyi gerçekleştireceklerini söyledi. Tabağı değerlendirmeye alamayacaklarını söyleyen şefler puanlama yapmaya gerek kalmadan finalistleri belirledi. Elenen yarışmacı Hasan, duygularını ifade etmekte bir süre zorlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.