Masterchef All Star'a kim veda etti

Masterchef All Star'a kim veda etti
Masterchef All Star'da final heyecanı başladı. Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarışmanın finaline Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan dörtlüsü girecek. Peki, büyük ödül ne, yarışmaya kim veda etti?

MasterChef All Star yarışmasının finaline sayılı günler kaldı. Milyonlarca izleyicinin nefesini tutarak takip ettiği yarışmada, Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan şef önlüğü alarak finale kalmayı başardı. Bu dört yarışmacı arasından biri MasterChef All Star şampiyonu olacak ve büyük ödülün sahibi olacak. Peki, bu büyük ödül nedir ve yarışmaya bu akşamki bölümde kim veda etti?

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜ NEDİR?

Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan arasından iki ismin çeyrek finalde elenmesiyle, son iki yarışmacı 7 Ocak Pazar akşamı finalist olarak canlı yayında şampiyonluk için mücadele verecek.

Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan'ın yarıştığı MasterChef All Star'da heyecan dorukta. İki isim çeyrek finalde veda edecek, son iki yarışmacı 7 Ocak Pazar akşamı canlı yayında şampiyonluk için kıyasıya rekabet edecek.

Bu seneki büyük ödülün ne olduğu merakla bekleniyor. Geçen yıl Somer Şef'in açıkladığı elektrikli lüks otomobil ödülünü Metin kazanmıştı. Bu yıl da MasterChef birincisini büyük bir sürpriz bekliyor. Şeflerin 5-7 Ocak tarihli bölümlerde büyük ödülü duyurması planlanıyor.

6.jpg

MASTERCHEF ALL STAR ÇEYREK FİNALİSTLERİ KİMLER?
MasterChef'te çeyrek final heyecanı devam ediyor. Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan, yarışmanın son dört ismi olarak kıyasıya mücadele edecekler. 5 ve 6 Ocak'ta ekrana gelecek çeyrek finalde, iki yarışmacı daha veda edecek.

Finalde yarışacak son iki isim ise 7 Ocak Pazar akşamı canlı yayında belli olacak. Türk ve uluslararası mutfaklardan zorlu yemekler yapacak olan yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmaya çalışacak. MasterChef'in ilk All Star sezonunun şampiyonu olacak isim, hem kupayı hem de yarışma tarihindeki yerini alacak.

MasterChef All Star'da finale yaklaşan yarışmacılar, son üçe girmek için kıyasıya yarışacak. Hasan, Esra, Tahsin ve Barbaros, 3 farklı yemeği en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Başlangıç, Ana yemek ve Tatlı ile jüriyi etkilemeye çalışacak.

İLK TUR PUANLARI BELLİRLENDİ

Tahsin, Danilo Zanna'dan 7,5, Somer Şef'ten 8 ve Mehmet Şef'ten 6,5 puan alarak toplamda 22 puanla ilk turun lideri oldu. Tahsin'in yaptığı yemekler hem görsel hem de lezzet açısından jüriyi etkiledi.

Esra, Danilo Şef'ten 6, Somer Şef'ten 7,5 ve Mehmet Şef'ten 6 puan alarak toplamda 19,5 puanla ilk turun sonuncusu oldu.

Hasan, Danilo Şef'ten 6,5, Somer Şef'ten 7,5 ve Mehmet Şef'ten 6 puan alarak toplamda 20,5 puanla ilk turu üçüncü sırada tamamladı.

Barbaros, Danilo Şef'ten 8, Somer Şef'ten 7 ve Mehmet Şef'ten 7 puan alarak toplamda 22 puanla Tahsin'le beraber ilk turun lideri oldu.

MASTERCHEF ALL STAR'A KİM VEDA ETTİ?

Yapılacak üç yemek sonrasında yapılacak puanlamaların ardından en az puanı alan yarışmacı şampiyonluk hayallerine ve kupaya veda edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde gecenin birincisi ve her etabın puanlamaları ile yarışmaya veda eden isim belli olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.