Yakınlarını 150 milyon lira dolandırdığı iddia edildi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı

Yakınlarını 150 milyon lira dolandırdığı iddia edildi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı
Sosyal medyada ünlü olan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 150 Milyon lira değerindeki dolandırıcılık olayına karıştıktan sonra yurt dışına kaçmışlardı. Ancak Gürcistan'dan Türkiye'ye döndüklerinde polis tarafından yakalandılar.

Sosyal medyada ünlü olan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, reklam işi yapacaklarını söyleyerek tanıdıklarından 150 milyon lira topladıkları öne sürüldü. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dolandırıldıklarını iddia eden kişilerin şikayeti üzerine çiftin yurt dışına çıkmasını engelledi ve soruşturma başlattı.

Dün Gürcistan’dan Türkiye’ye gelen Talu çifti, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda polis tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan çift, daha sonra Anadolu Adliyesi’ne götürüldü. Sahtecilik Dolandırıcılık ve Bilişim Suçları Bürosu’nda ifade veren Talu çifti, “Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık” suçlamasıyla tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlik, Talu çiftinin tutuklanmasına karar verdi. Talu çifti, cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.