Gökhan Özoğuz kızıyla aynı filmde rol alacak 'İlk kez aynı projedeler'

Gökhan Özoğuz kızıyla aynı filmde rol alacak  'İlk kez aynı projedeler'
Athena Gökhan olarak anılan, rock müziğin başarılı isimlerinden biri olan Gökhan Özoğuz’un kızı iyice büyüdü, babasıyla aynı filmde rolü kaptı.

Müzik kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Gökhan Özoğuz, oyunculuğuyla da parmak ısırtıyor. Farklı projelerde oyuncu olarak yer alan ve başarısıyla adından söz ettiren ünlü isim, bu kez de kızıyla aynı filmde rol almaya hazırlanıyor.

01-gek5.webp

KARDEŞ TAKIMI BU AY VİZYONDA

Ayın 19’unda vizyona girmesi beklenen ‘Kardeş Takımı’ filminde kızı Ayşe ile buluşacak olan Özoğuz, ilk defa bir çocuk filminde yer alacak. Filmin yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği filmin senaryosunu Elif Dede ve Meriç Aydın yazdı.

whatsapp-image-2024-01-05-at-11-00-54.jpg

Şimdiden merak uyandıran filmin kadrosunda Yekta Kopan, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Gülhan Tekin, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen gibi isimler rol alıyor.

Gökhan Özoğuz, 2012 yılında Melis Ülken ile dünyaevine girmişti. Çiftin evliliklerinde Ayşe Derya isminde bir kızları ile Leyla ve Ali adında bir de ikizleri bulunuyor.

ssss-lurk.webp

KARDEŞ TAKIMI FİLMİNİN KONUSU

Çocuk macera filmi olarak kaleme alınan Kardeş Takımı, Gökhan Özoğuz ile kızı Ayşe’yi bir araya getirmesiyle gündeme geldi. Çocukların ve gençlerin merakla beklediği filmin konusu şöyle:

Özel ajan görevinde bulunan anne ve babalarının kaçırılması üzerine macera dolu bir hikayeye atılan dört kardeşin yolu Gökhan Özoğuz ve kızı Ayşe’nin canlandırdığı karakterler ile kesişir.

416071725-1037395004208708-68806532-tvpy.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.