Masterchef’te heyecan tam gaz devam ediyor 'Çeyrek final tanıtım videosu yayında'

Masterchef’te heyecan tam gaz devam ediyor 'Çeyrek final tanıtım videosu yayında'
MasterChef All Star Türkiye’nin ilk dörde kalan yarışmacısı kıyasıya mücadeleyle çarpışıyor. Çeyrek finalin tanıtım videosu yayınlandı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında sona adım adım yaklaşıldı. Sadece 4 yarışmacının kaldığı programda final için gün sayılıyor. Peki, MasterChef çeyrek final ne zaman? İşte yarışmayla ilgili özel detaylar…

MasterChef All Star yarışması sona doğru giderken, elenmeden son dörde kalan favori yarışmacıların çeyrek finalde neler yapacakları merak konusu oldu. Aynı zamanda çeyrek finale kimlerin kaldığı da sorgulanıyor. Yarışmanın takipçileri, günlerdir yayınlanmayan ve yeni bölümü beklenen programla alakalı detayları öğrenmek istiyor. O halde çeyrek finalde neler yaşanacak? Masterchef çeyrek final ne zaman, kimler kaldı?

masterchef1.jpg

MASTERCHEF ÇEYREK FİNALE KİM KALDI?

Yayınlanacak yeni çeyrek final bölümünde toplam 4 yarışmacı olacak. Elenmeden son 4’e kalan yarışmacılar genellikle favori gösterilen ve bir kesimi kendilerine hayran bırakmış yarışmacılar. Masterchef çeyrek finale kim kaldı diye merak ediyorsanız, çeyrek finalistler şu şekilde:

  • Esra
  • Barbaros
  • Tahsin
  • Hasan

Çeyrek finalist yarışmacılar bu akşam da kıran kırana mücadele edecekler.

master5.jpg

MASTERCHEF ÇEYREK FİNAL NE ZAMAN?

Yarışmacıların birbiriyle mücadelelerini ortaya koyacak olan ve artık adım adım sona yaklaştıran çeyrek final için nefesler tutuldu. Peki, MasterChef çeyrek final ne zaman diye soranlar için bu akşam yayınlanacağını söylemek gerekiyor. Yarışmanın çeyrek final bölümü 5 Ocak tarihinde yayında olacak. MasterChef All Star yarı final ise 6 Ocak akşamı ekranlara gelecek.

master2.jpg

ÇEYREK FİNALDE NELER OLACAK?

Yarışmanın heyecanları doruklara çıkaran çeyrek final bölümünde yaşananlar yeni fragmana yansıdı. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın “Masterchef Türkiye All Star'ın ilk dördü… 3 yemek yapacaksınız, alacağınız puanlar sonucunda dördüncü olarak veda edeceksiniz arkadaşlar” sözleriyle başlayan tanıtım videosu, sabırsız izleyiciyi ekranlara kilitleyecek.

Yarışmacıların tek tek düşüncelerinin yer aldığı fragmanda Tahsin, son 7 ayının film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini ve 34 gün uyku uyuyamadığını söylüyor.

master4.jpg

Esra son 3 için mücadele edeceğini söylerken, Hasan ise profesyonel bir şekilde bütün etaplarda yüksek puanlar almayı hedeflediğini ve günün birincisi olarak çıkmak istediğini vurguluyor. Son dörde kalan yarışmacılardan Barbaros da yeni uçuk kaçık fikirlerle şeflerin karşısına çıktığını söylüyor.

master6.jpg

Mehmet Şef’in yönlendirmesiyle tabaklarını yapmaya başlayacak olan yarışmacılardan istenen yeşil bir başlangıç tabağı olacak. Sona yaklaşırken All Starın 4.sünün kim olacağı merak konusu oldu.

“ORİJİNAL BİR TABAĞA İHANET ETTİNİZ”

Şefler yemekleri tadarken puanların birbiri ardına kırılması fragmana yansıdı. Zor olan bu etapta heyecan hiç düşmeyecek gibi görünüyor. Puanını verdiği esnada Mehmet şefin “Çok orijinal bir tabağa ihanet ettiniz” sözlerini söyleyerek puan kırması dikkati çekiyor.

master3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.