O Ses Türkiye'ye Ebru Gündeş ve Kerem Alışık damga vurdu

O Ses Türkiye'ye Ebru Gündeş ve Kerem Alışık damga vurdu
Dün yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına bir zamanlar birliktelik yaşayan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık damga vurdu.

Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Meryem Uzerli ve Acun Ilıcalı'nın yer aldığı O ses Türkiye Yılbaşı özel programında birçok ünlü isim sahne aldı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan programa oyuncu Kerem Alışık'ta katıldı. Bir zamanlar Ebru Gündeş ile birliktelik yaşayan Alışık'ın birbirlerine olan bakışları dikkatlerden kaçmadı.

ekran-goruntusu-2024-01-01-135758.pngKerem Alışık'ın performansına bir dönem aşk yaşadığı Ebru Gündeş döndü. Ünlü oyuncu kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski aşkı olan Gündeş'i seçti.

İkilinin duygusal anları sosyal medyaya damgasını vurdu.

ekran-goruntusu-2024-01-01-135833.pngBÜYÜK AŞK 'FIRTINALAR'DA BAŞLADI

Kerem Alışık ve Ebru Gündeş, 1995-1997 yılları arasında yayınlanan 'Fırtınalar' dizisinde partner ve

ardından sevgili olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-01-01-135854.png

ŞARKI SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

"Biz ayrılmadık seninle, hiç ayrılmadık sevginle. Değil bir sene, bir gün bile gitme" sözlerine sahip duygusal bir parça seçen 63 yaşındaki oyuncu, Gitme Aklım Sende Kalır şarkısını dile getirdi.

Alışık'ın sahne performansı sırasında bir dönem aşk yaşayan oyuncu ile Ebru Gündeş'in birbirlerine olan bakışları dikkatlerden kaçmadı.

ŞAMPİYON CEREN KARAKOÇ

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de kazanan, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Nursema'sı Ceren Karakoç oldu. 'Hadi Çalkala' şarkısını seslendirdikten sonra jüri üyesi Ebru Gündeş'i seçen Karakoç, gecenin birincisi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.