Kızılca kıyamet kopuyor 'Bu evin hanımı da hakimi de benim'

Kızılca kıyamet kopuyor  'Bu evin hanımı da hakimi de benim'
Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı kızılca kıyameti kopardı. Doğa, kendisini evin hakimi ilan etti. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Türkiye’nin son aylarda en çok izlenen ve konuşulan dizilerinden biri haline gelen Kızılcık Şerbeti, deneyimli ve usta oyunculardan oluşan kadrosuyla her Cuma akşamında seyirciye nefeslerini tutturuyor.

En son 44. bölümü yayınlanan dizide yaşananlar, “bu kadar da olmaz” dedirtti. Ancak tabii ki bu kadarıyla da kalmadı. Kızılcık Şerbeti 45. bölüm fragmanı, şoke etti. ‘Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman’ diye soranlar, nefesleri tutup beklemeye başladı.

aile-001.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI DETAYLARINDA NELER OLUYOR? 45. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından biri. Her Cuma akşamı merakla beklenen dizinin 45. Bölümünün 29 Aralık 2023 tarihinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

kivilcim.jpg

Yeni bölüm fragmanında saç baş yolduran sahneler, izleyiciyi hayrete düşürdü.

Kıvılcım’ın yeni aşk kafa karışıklığı gündeme gelirken, Ünal ailesi cephesinde çok daha karmaşık ve adeta ‘kızılca kıyamet’ sahneleri tüm dikkati üzerine topluyor.

“ANNENİN TEK DERDİ BENİ METRESİN YAPMAKMIŞ”

Fatih Doğa’ya “Ben sana bir söz verdim ve tutacağım” derken, Pembe cephesinde Doğa nefretinin suları durulmuyor hatta yeni bölümle birlikte bu nefret iyice kabarıyor. Ancak Doğa da yeni bölümde kendini ezdirecek gibi görünmüyor.

doga.jpg

“Bu evin tek sorumlusu benim, benden habersiz kuş uçmayacak” diyen Pembe’ye bir darbe de oğlu Fatih’ten geliyor. Doğa’nın kızgınlığı ve “Annenin tek derdi de beni metresin yapmakmış” sözleri Fatih’i kışkırtıyor ve sürpriz bir yıldırım nikahı geliyor.

Pembe’nin “Sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun” sözleri kursağında kalıyor. Doğa’nın “Bu evin hanımı da hakimi de benim; Alev gelene kadar tabii…” demesi üzerine evin içinde soğuk rüzgarlar esiyor.

ABDULLAH CAN HIRAŞ ALEV’İ SAVUNUYOR

Yeni bölümde ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin fragmanında Abdullah ile Ömer’in konuştukları sahne de oldukça dikkat çekici görünüyor. Abdullah’ı girdiği yoldan döndürmek için ikna etme çabalarına giren Ömer, yeni bölümde ağabeyinin gözünü açmaya çalışıyor.

alev-001.jpg

Abdullah’ın “Alev çocuklarımla aramın kötü olmasını istemiyor, hep iyi olmasını istiyor” demesi üzerine Ömer, “Belki de sana öyle geliyordur” sözleriyle bir nebze olsun Alev’in gerçek yüzünün ortaya çıkmasını istiyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Her Cuma akşamı ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin 29 Aralık 2023 tarihinde 45. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Abdullah’ın Alev ile olan birlikteliğinin açığa çıkması üzerine deliren Pembe, Doğa ile sürtüşmeye başladı. Doğa’yı baskılaması yetmezmiş gibi bir de çocuğuyla evden ayrılmasına izin vermeyen Pembe, Fatih ile evlenmelerine de karşı çıktı. Alev ise aileyle yüzleşmek için karşılarına dikildi ve sayıp dökerek adeta herkesi bir köşeye dağıtıp uzaklaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.