Selin Ciğerci ve eski eşi hakkında şok gelişme' MASAK inceleme başlatmıştı...'

Selin Ciğerci ve eski eşi hakkında şok gelişme' MASAK inceleme başlatmıştı...'
Gazeteci Murat Ağırel, daha önce MASAK'ın hakkında 'kara para' incelemesi başlattığı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında İstanbul Başsavcılığı'nın soruşturma başlatıldığını duyurdu.İşte detaylar...

Dilan ve Engin Polat olayının ardından sosyal medya fenomenlerinin dikkat çeken lüks hayatları ve güzellik merkezleri mercek altına alındı.Gazeteci Murat Ağırel, daha önce MASAK'ın hakkında 'kara para' incelemesi başlattığı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında İstanbul Başsavcılığı'nın soruşturma başlatıldığını duyurdu. Sosyal medya fenomenlerinin göze çarpan hayatları sebebiyle edinilen mal varlıklarına ilişkin soruşturmaların kapsamı genişliyor.

14 FENOMENİN MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Gazeteci Murat Ağırel; Eylül Öztürk, Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ün de aralarında olduğu 14 sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el konulmasının ardından, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında da soruşturma başlatıldığını duyurdu.

NE OLMUŞTU?

MASAK, Ciğerci ve Çıra hakkında "kara para aklama" iddialarına ilişkin inceleme başlatmıştı.

"Selin Beauty" isimli güzellik merkezleri bulunan Ciğerci, MASAK'ın inceleme başlatmasının ardından, "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, kendimi orada asarım" demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.