Çanakkale'de 4.9 büyüklüğünde deprem O anlar kameralara böyle kaydedildi

Çanakkale'de 4.9 büyüklüğünde deprem O anlar kameralara böyle kaydedildi
Çanakkale'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'da da hissedildi.

AFAD, Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini tespit etti. Deprem, başta İstanbul ve Marmara Denizi olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

4545.jpg

AFAD verilerine göre, Çanakkale'de saat 21.38 sıralarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hissedildi. Depremin, 10 kilometre derinlikte meydana geldiği kaydedildi.

4545454.jpg

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AFAD başta olmak üzere ekiplerin taramalarının sürdüğünü söyledi. Aktaş, "Yapılan taramalara göre şu an için ilimizde herhangi olumsuz bir durum tespit edilmemiştir. Depremden etkilenen hemşehrilerimize 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum." dedi.

whatsapp-image-2024-03-04-at-21-43-54.jpeg

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DEN DEPREM SONRASI İLK AÇIKLAMA: "AN İTİBARIYLA OLUMSUZ DURUM YOK"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Çanakkale Yenice’de 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

jhytrgef.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.