Google'dan 3 muhteşem özellik Artık kullanıcılar elinden düşürmeyecek

Google'dan 3 muhteşem özellik Artık kullanıcılar elinden düşürmeyecek
Google Chrome'dan kullanıcılarına yönelik yeni bir güncelleme ile geliyor. Yapacağı güncelleme ile kullanıcı deneyimini oldukça arttıracak.

Google Chrome, yeni güncellemeleriyle kullanıcıların arama deneyimini kolaylaştırıyor. Artık, arama kutusuna bir şey yazmadan önce, daha önce yaptığınız aramalara bağlı olarak görsel sorgu önerileri alacaksınız. Örneğin, ev dekorasyonu ürünleri aradıysanız, mobilya, sanat eserleri gibi ilgili öneriler göreceksiniz. Bu, Google'ın "İnsanların ayrıca aradıkları" özelliğinin geliştirilmiş ve kişiselleştirilmiş bir halidir.

xc.jpg

Google Chrome'un son güncellemesi, internet bağlantınız zayıf olsa bile arama önerilerinin hızlı bir şekilde yüklenmesini sağlıyor. Bunun için, popüler arama önerilerinin küçük ve okunaklı bir modeli, cihazınıza bölgenize göre indiriliyor ve yavaş bağlantı veya Gizli modda bile çalışabiliyor.

dbfv.jpg

GOOGLE CHROME KULLANICILARIN ARAMA ALIŞKANLIKLARINI TAHMİN EDİYOR

Gizli modda normalde arama önerisi sunulmazken, bu güncelleme sayesinde kullanıcılar gizliliklerini koruyarak arama önerilerinden yararlanabiliyorlar. Bu güncellemeler, arama yaparken ilham almanızı veya internet bağlantınız kötüleştiğinde Chrome'un size destek olmasını sağlıyor. Bu, kullanıcıların arama deneyimini daha kişisel ve verimli kılmak için yapılmış önemli bir gelişmedir. Bu özellikler, Chrome'un kullanıcıların ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermesini ve internet üzerinde daha rahat gezinmelerini sağlamayı amaçlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.