Bakan Koca açıkladı Depremde ikinci kattan atlayan kişi hayatını kaybetti

Bakan Koca açıkladı Depremde ikinci kattan atlayan kişi hayatını kaybetti
Çanakkale’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremde, panikle balkondan atlayan bir vatandaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından hayatını kaybettiğini duyuruldu.

AFAD tarafından Çanakkale ilinin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. Deprem, Marmara Denizi, İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi çevre illerde de yoğun hissedildi. Saat 21.38 civarlarında olduğu kaydedilen depremin yerin 10 kilometre derinlikte meydana geldiği tespit edildi.

4545-001.jpg

Depremin üzerine Bursa Nilüfer ilçesinden üzücü bir haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale Yenice’de meydana gelen 4.9 depremde Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaşayan bir vatandaşın korkudan binanın ikinci kattan atladığını ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

bd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.