Tuna Kaya: Paranızı 250’ye katlayacak

Tuna Kaya: Paranızı 250’ye katlayacak
Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yüzde 250 kazancı açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki maddi birikim değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Bitcoin ise yükselişi ile dikkatleri bu yıl üzerine çekmişe benziyor. Pek çok yatırımcının ilgisi haline geldi. Ancak bitcoin yükselişinde çok kazananlar olsa da kaybedenlerde bir hayli fazla oldu. Uzman isimlerin ise yatırımcılara kritik tavsiyeleri ise merak ediliyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, tarih vererek yüzde 250 kazancı açıkladı.

SPOT ETF SONRASI REKOR KIRDI

1 yılda yüzde 127’lik artışı ile dikkatleri üzerine çeken bitcoin, yatırımcıların ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC), 11 ‘Spot BTC ETF’lere onay vermesinin ardından 3 ay içinde rekora koştu. Bitcoin 74 bin dolar seviyesini gördü. Ancak sert yükselişin bir düşüşü de yaşandı.

bitcoin.jpg

İRAN İSRAİL GERİLİMİNİN BİTCOİNE ETKİSİ

Son dönemde İran İsrail gerilimi sonrasında bitcoin piyasasında bir düşüş yaşandı. 60 bin dolar seviyesine kadar düşüş yaşayan bitcoin, 62 bin dolar bandında seyrine devam ediyor. Uzman isimler ise bitcoinin halving döneminde olduğunu belirterek rekor kıracağını ileri sürüyor.

HALVİNG ETKİSİ

Halving, kripto para birimlerinden özellikle Bitcoin'in blok ödülünün yarı yarıya azaltıldığı bir olayı simgeler. Bu olay sonrasında bitcoinin toplam arzının sınırlı olması sonucunda madencilerin blok ödülleri azalır. Bu da genellikle fiyatın artmasını ortaya çıkardı.

btc-altin.webp

KAYA: YÜZDE 250 YÜKSELİŞ BEKLİYORUM

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, ise bitcoin yatırımcılarına halving sezonunu açıkladı. Kaya, Eylül ayı itibariyle altcoinlerde hareketlilik olacağının altını çizerken, “2025 yılı ortalarına kadar bitcoin'de yüzde 250'lik bir yükseliş bekliyorum. Bitcoin 245 bin dolar ve 250 bin dolar bandına taşıyor. Bitcoin bu seviyelere gelirse altcoinlerde 50x yükselişler bizi bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.